Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera - Jak Awansuja Z 2 Ligi?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
czapel10
mam pytanie otóz gram w lidze C, jak wiadomo są 4 ligi(A,B,C,D) i jedna 2 liga. mam pytanie z 2 ligi awansuja 2 zespoły ale one awansuja tylko do mojej ligi czy reszta np. do tych A,B czy D ?? dzieki z góry rolleyes.gif
Windziak
Awansują do twojej...(tylko!)
czapel10
aha dzieki czyli np. druzyny w takim razie z ligi A,B i D nie spadaja wogóle tylko moje ostatnie dwie??
jeszcze jedno jak awansuje z 2 ligi i potem bede 1 lub 2 w 1 to bede gral w lidze mistrzów z zespołami tylko z tych lig trybu ariery czy z wszystkimi druzynami dostepnymi w grze??
Pro-Evo-S
CYTAT(czapel10 @ May 20 2008, 19:13:59) *
aha dzieki czyli np. druzyny w takim razie z ligi A,B i D nie spadaja wogóle tylko moje ostatnie dwie??

tak smile.gif

CYTAT(czapel10 @ May 20 2008, 19:13:59) *
jeszcze jedno jak awansuje z 2 ligi i potem bede 1 lub 2 w 1 to bede gral w lidze mistrzów z zespołami tylko z tych lig trybu ariery czy z wszystkimi druzynami dostepnymi w grze??

tylko z tymi z trybu kariery wink.gif
czapel10
aha dzieki tylko zastanawiam sie jesli z kazdej ligi w Lm zagraja 3 zespoły to druzyn bedzie 12 troszke mało
Windziak
Ale tu jest tak, że 2 pierwsze grają w LM, miejsca 3-6 grają tzw. eliminacje, bądż jak kto woli 1.fazę grupową (4 grupy po 4 drużyny), z czego po 2 najlepsze przechodzą do 2.fazy grupowej (8 + 8 =16), natomiast te co odpadły z 1.fazy grupowej grają w pucharze uefa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.