Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Football Manager, Fifa Manager Czy Championship Manager?
board.issonline.pl > Inne > Gry
Beto
Chcę kupić którąś z tych 3 gier. Jaką najbardziej polecacie?
Football Manager ma w wymaganiach procek C2D czy naprawdę jest tak konieczny? (Mam Athlon 3000+)

Ps. Chodzi oczywiście o wersje 2008.
WąSu
Król jest tylko jeden Football Manager
A czy wersja 2008 potrzebuje C2D???
Zależy ile chcesz grać lig i w jakim tempie.
Jak masz Athlon 3000+ to jeszcze w miarę, powiedz lepiej ile masz ramu?
Beto
CYTAT(WaSu @ May 20 2008, 18:58:16) *
Król jest tylko jeden Football Manager
A czy wersja 2008 potrzebuje C2D???
Zależy ile chcesz grać lig i w jakim tempie.
Jak masz Athlon 3000+ to jeszcze w miarę, powiedz lepiej ile masz ramu?

1 Gb RAM i od razu karte: GeForce 6600GT 128mb.
WąSu
Karta graficzna jest najmniej istotna.
Powinieneś spokojnie sobie pograć na dużej data bazie z włączonymi dwoma,trzema ligami
Możesz też ustawić średnią albo małą data bazę i załadować wszystkich grajków z danych krajów.

Ogólnie jest dużo możliwości gry. Gra jest tak zrobiona że i na dobrym i na średnim sprzęcie można spokojnie sobie pograć.
Pozdro!
Mortin
bezapelacyjnie wygrywa FM2008 wink.gif poczekaj w sumie pare miesiecy, na przelomie wrzesnia/pazdziernika bedzie juz kolejna wersja oznaczona numerkiem 2009 wink.gif
chatek
Dla mnie to tak grałem w Football Manager'a od 06 do 08 i jest to fajna wciągająca gra z dużą bazą zawodników i z dobrze dobranymi statami zawodników. Obecnie gram w FIFE Managera 08 i też mi sie podoba bo jest dużo bardziej rozbudowana masz tam nawet swoją rodzine o której trzeba pamiętać i możesz wyjść z kumpalmi na golfa, masz swoją kase, sponsorów, kupujesz samochody i domy itp. ktoś może powiedzieć że jak tak to lepiej w simsy grać a to jest o footballu hehe ale nie o to chodzi bo jak są takie elementy to lepiej sie gra smile.gif FIFA tak bardzo sie nie nudzi jak czasem Football Manager poprostu więcej opcji. W Fifie to takie minusy zobaczyłem że łatwo sprowadza sie dobrych piłkarzy do raczej takich klubów do których by nie przyszli ja do Legii po 3 sezonach ściągnełem Ivana Klasnic'a, Raula Bravo i wielu innych a jak odszedłem z Legii to nowy manager kupił Gonzalo Higuain'a haha ph34r.gif a i w Fifie niektórzy piłkarze osiągają niesamowite kwoty transferowe np. Burkhatdt chyba miałem go za 8 mln, Dudka po transferze do Besiktasu ponad 21 mln ph34r.gif a co najlepsze Steven Gerard do Chelsea poszedł za 135 mln ph34r.gif Dla mnie obie te gry są dobre ale każda ma minusy closedeyes.gif
mats19
FM 2008!!!!!!! i liczy sie tylko ilosc ramu!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.