| QUOTE | ||||||
| Siema all! zrobiłem wszytko ładnie :? ( chyba ) , zapodaje mecz na Bernabeu i na narożnych trybunach nie ma KIBIC
SIN mam sprawe moglbys sie na gg odezwac ? 2540347 z gory thx =]
sin napisz krok po kroku jak to zrobiles...
instalacja bernabeu step by step tak jak ja zainstalowałem ten stadion :
1 - Import folderu z plikami przez DKZ Studio 2 - rebuild 0_text.afs 3 - potem otwieramy zrobuildowane 0_text.afs przez graphic studio ( DKZ Studio bardzo szybko i łatwo rebuilduje pliki ale potrafi je niszczyć podczas rebuildowania ) 4 - w graphic studio importujemy jeszcze raz wszystkie pliki na zrebuildowany przez dkz 0_text.afs 5 wrzucamy 0_text.afs do folderu dat odpalamy gre i cieszymy się stadionem ( jeśli to nie działa kupujemy Glocka 9mm przykładamy go do skroni i ................ )
za jaki stadion w grze podmienia DKZ Santiago Bernabeu, bo nie wiem????
za ten stadion do Rugby =]
Sin a jak ja chce zeby ten nowy santiago Bernabeu zastapil mi Santiago Bernabeu z Stadium Packa to co mam zrobic?? bo normalnie jak go wrzucam to mi zastepuje Bay Arena Leverkusen i wtedy mam dwa Bernabeu...co zrobic zeby zastapil ten stary Santiago???????
mi super dziala za pierwszym raazem udalo mi sie i kibice sa wszedzie a venomik wejdz na issonline i tam ci pisze wszystko w newsnie o tym stadionie :twisted:
wlasnie chodzi o to ze sprawdzalem juz ten co nibym ma zastepowac stadion stary ze stadium Packa ale sie to w praktyce nie sprawdza...on nadal zastepuje bay arena leverkusen...kuirde..pomocy...
podajcie link do strony z ktòrej ściągneliście stadium pack
ok,poradziłęm sobie ze stadionem ,tylko może mi ktoś wysłać plik.....aw3.bin z tego bernabeu_new na emaila [email protected]
z gòry dzięki
nie wiem tam nizej jest santiago pod stw10 i musisz powiekszyc miejsce na te piliki i wgrywasz i hula
kto ma Glocka na zbyciu? bylbym zainteresowany...
Nie pisz że nie działa ci sposòb ktòry podałem na forum ??
nie dziela... probowalem najpierw tak jak napisales, potem recznie zwiekszylem rozmiar plikow afs exstracktem, potem zaimportowalem afs exlporerem, poprawilem gs i caly czas stadion wyglada tak samo, czyli w naroznikach z mniejsza trybuna mie ma ludzi, i do tego na tej malej nie ma band.
Prosze o glocka...
tez akurat nam sie to trafilo. kibicom realu sie nie udaje, a barcy tak. jakies fatum
otuz to hehe nielubie realu ale akurat ten stadion wypasnie zrobiony to mysle a wgram sobie i bez porblemow poszlo
Ja też mam problem z tym stadionem. Kibicòw w narożnikach niema, stadion wygląda jak by miał sufit i na murawie jest kilka czarnych paskòw :evil: Musi być jakiś fatum bo też jestem kibicem realu :wink:
U mnie po instalacji jedna z piłek (nr6, balltex14) stała się przezroczysta, jak to naprawić? Pròbuję ją podmieniać na inne ale to nic nie daje.
stadion extra mi wkoncu dziala po dwudniowych meczarniach
ludzie wielkoa prosba jesli ktos ma caly stadion porawnie niech pomoze PLIZZZZZZZZZ!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Ja jednak chyba wezmne Berette. Pierwszy raz robiłem Santiago Bernabeu działał ładnie tylko kibicòw nie było na narożnikach. Potem wgrałem bandy ruchome działało pieknie i kibice byli. Wyłączyłem kompa i jak pòźniej włączyłem mecz to mi się obraz rozpier....... no i nic teraz na nowo wgrywałem, ale nie chciało mi się zwiększać miejsca na pliki i stadion działał, ale kibicòw nie było wszędzie (pewnie dlatego, że słabo ostatnio grają) no, ale znòw obraz zaczoł mi się pie...... no to na now to zrobiłem z zwiększeniem miejsca na pliki i dupa jak po intrze pisze press buton wciskam (zazwyczaj enter) i wywala mnie do Win. Wiecie może czemu??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.
|