Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Być Szybszym Od Przeciwnika?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
spokokamil
Siemano.
Zawsze kiedy gram z kmplem w PES 2008 jego piłkarze są szybsi(gonią jak szaleni) od moich zawodników. Szczególnie jest to uciążliwe przy wyprowadzaniu kontrataków, ponieważ nie mam szans zgubić jego obronców szybkościowo. Mam więc pytanie jaka to kombinacja guzików, która sprawi że i moim zawodnicy będą dużo szybsi od przeciwników już na kilku/kilkunastu metrach oraz będą skuteczni w walce bark w bark.
I druga nurtująca mnie sprawa...czy można jakoś sprawić żeby i moi zawodnicy przy akcjach ofensywnych byli równie szybcy(nie byli w stanie zostać dogonieni) jak zawodnicy formacji obronnych którymi w zadziwiająco skuteczny sposób kieruje mój kumpel.

Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi.
Paput
Najwięcej jakim piłkarzem to robisz bo jak np. jakimś szybki to odrazu nieźle zpitala
a kombinacja do szybszego biegu to chyba E+ <naciskanie strzałki w którą strone biegniemy> on wtedy sobie wypuszcza piłkę i szybciej biegnioe IMO
RaaDeeK
a za przepychanie się "bark w bark" odpowiada cecha "równowaga"... u mnie w ML Adriano ma ją na 99 i baaaaardzo się go boje jak leci mi ten byczek na bramke.
spokokamil
fajnie
dzieki za radę
a teraz mi powiedzcie jak dogonić napastnika moimi obrońcami i jak skutecznie odbierać oraz walczyć o piłkę itp., bo to obrona a nie atak jest kluczowa w PES
marcin_p
Co za pytanie: Jak dogonic napastnika moimi obroncami...normalnie biec za nim haha.Boze odbior piłki jest tam gdzie strzał. Pes 2008 jest za łatwy. Mowisz ze ciezko jest ci byc szybszym od przeciwnika...mi sie wydaje ze wlasnie to w pesie kuleje. Ja np wiekszoscia zawodnikow moge na sprincie przebiec pól boiska i strzelic gola.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.