Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Kitsami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Robson21
Mam dziwny problem a mianowicie po zainstalowaniu patcha Euro 2008 gdy gram reprezentacją lub klubem zawodnicy mają stroje Czech i reprezentacji Anglii laugh.gif taka samą mam sytuacje czy gram reprezentacją Polski czy każdą inną druzyną to nie ma znaczenia zawsze jest ,że mam takie stroje a zawodnicy powinni miec normalne dlaczego tak jest? huh.gif tylko przy dziale Euro C others Club mam normalne stroje zawodników
stoproTypeK
Wlaczony jest kitserver a nie masz stroji w kitserverze dla tych druzyn. wrzuc dla nich stroje lub wylacz KS

P.S. MOJ POST NR 100
Robson21
CYTAT(stoproTypeK @ May 15 2008, 21:42:18) *
Wlaczony jest kitserver a nie masz stroji w kitserverze dla tych druzyn. wrzuc dla nich stroje lub wylacz KS

P.S. MOJ POST NR 100

a jak wyłączyć kitservera?
stoproTypeK
...\kitserver\setup.exe i kliknac "remove"

"..." to sciezka gdzie masz zainstalowanego PES6
mats19
Mam do wszystkich znawców narzędzi pes 6, pytanie. A mianowicie - mam zainstalowany kits serwer i kiedy do meczu wybieram piłkę z kits serwera Podczas ładowanie mecz wyrzuca mnie do windowsa. BARDZO PROSZę O POMOC . Dzieje sie to tylko w przypadku piłek, jak nie wybieram piłki z kits serwera jest wszystko ok.
Orange_91
CYTAT(mats19 @ wto, 10 cze 2008 - 14:21) *
Mam do wszystkich znawców narzędzi pes 6, pytanie. A mianowicie - mam zainstalowany kits serwer i kiedy do meczu wybieram piłkę z kits serwera Podczas ładowanie mecz wyrzuca mnie do windowsa. BARDZO PROSZę O POMOC . Dzieje sie to tylko w przypadku piłek, jak nie wybieram piłki z kits serwera jest wszystko ok.

Pewnie masz MXa więc nie pograsz na piłkach z KS chyba, że na takich specjalnych pod MXy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.