Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ml Pes6 Getafe C.f.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
F.C. Barcelona

Witam wszystkich! Postanowiłem założyć własnego bloga grając karierę Getage C.F. . Pierwszy raz to robie i nie jestem doświadczony i za wszelkie błędy z mojej strony przepraszam. Myślę ,że wytrwam na dość długo.

Podział Master Ligi :
EPL : Arsenal Londyn, Aston Villa, Blackburn Rovers, Chelsea Londyn, Everton FC, Liverpool FC, Newcastle United, Tottenham Hotspur, Glasgow Rangers, Celtic Glasgow, Sunderland, Wigan Athletic, West Ham United, Manchester United, FC Portsmouth, Manchester City.
La Liga : Getafe C.F., FC Barcelona, Real Betis, Deportivo La Coruna, Espanyol Barcelona, Athletico Madryt, Real Madryt, R.C.D. Mallorca, Sevilla FC, Valencia CF, Racing Santander, Real Zaragoza, Villareal CF, Benfica Lizbona, Sporting Lizbona, FC Porto.
Serie A : Fenerbahce Stambuł, Galatasaray Stambuł, Inter Mediolan, AC Milan, AC Fiorentina, FC Parma, Juventus Tutyn, Genua FC, Sampdoria Genua, Empoli, US Palermo, SSC Lazio, AS Roma, Udinese Calcio, FC Torino, SSC Napoli.
Other League : OL, OM (chyba wiadomo o kogo chodzi), Ajax Amsterdam, PSV Eidhoven, Bayern Munchen, HSV Hamburg, FC Schalke 04, VFB Stuttgard, Werder Brema, Zenit St. Petersburg, Szachtar Donieck, Wisła Kraków, CSKA Moskwa, Anderlecht Bruksela, Steaua Bukareszt, Olympiakos Pireus.
2 Liga : Athletic Bilbao, Real Valladolid, UD Almeria, Recreativo Huelva, Real Murcia, Levante UD, Osasuna, Boca Juniors.

Poziom gry : Czempion
Poziom kariery : Bardzo trudny
Czas : 10 minut
Punkty Początkowe : 15000
Transfery : wiele
Klasyczni piłkarze : nie

Wkrótce pierwsza kolejka La Liga!!:) Kurde wiecie co nie wiem jak tu obrazek wklejić pomożecie mi?
Pro-Evo-S
CYTAT(F.C. Barcelona @ May 15 2008, 19:57:41) *

Kurde wiecie co nie wiem jak tu obrazek wklejić pomożecie mi?

Adres obrazka wklejasz między znacznikami [img][/img].

Bez żadnego url :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.