Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Orginalnym Pesem 6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
hak23
Witam kupilem niedawno orginalną wersje pes 6, pudelko zawirało grę oraz płytę z uaktualnieniem. Zainstalowałem wszystko i teraz jak chcę odpalic grę bez płyty to mi wyskakuje napis "No disc inserted. Please insert the orginal Pro evolution Soccer 6. A ja mam orginała. Pomóżcie
p@blo
CYTAT(hak23 @ May 14 2008, 19:15:11) *
Witam kupilem niedawno orginalną wersje pes 6, pudelko zawirało grę oraz płytę z uaktualnieniem. Zainstalowałem wszystko i teraz jak chcę odpalic grę bez płyty to mi wyskakuje napis "No disc inserted. Please insert the orginal Pro evolution Soccer 6. A ja mam orginała. Pomóżcie

A skopiowałeś cracka??
Credt
CYTAT(hak23 @ May 14 2008, 19:15:11) *
teraz jak chcę odpalic grę bez płyty to mi wyskakuje napis "No disc inserted. Please insert the orginal Pro evolution Soccer 6.

Wy to czasami naprawdę macie problemy... Co za wysiłek po prostu włożyć tę płytę do napędu? Gwarantuję, że problem zniknie... huh.gif
stoproTypeK
Moze sie nie znam, ale wg mnie do oryginalnych gier nie trzeba crackow. Cracki łamia jedynie zabezpieczenia po skopiowaniu gry, ktore narzucone sa przez tworcow gry wiec odnosi sie to piratow. To po pierwsze. Po drugie gra raczej powinna dzialac po wlozeniu plyty do napedu. Takie moje zdanie (jesli sie myle to zrobcie sprostowanie). See Ya
hak23
Jak włoże płytę to wtedy działa ale mi chodzi o to czy wszystkie orginalne gry chodzą z płytą a jak nie to co trzeba zrobić by na orginale grać bez płyty
stoproTypeK
Cracka no-cd pobrac albo mini-image'a
Pro-Evo-S
CYTAT(hak23 @ May 14 2008, 20:41:09) *
Jak włoże płytę to wtedy działa ale mi chodzi o to czy wszystkie orginalne gry chodzą z płytą a jak nie to co trzeba zrobić by na orginale grać bez płyty

Kolega wyżej ma rację. Musisz pobrać cracka no-cd.

Chyba pożyczyłeś od kolegi oryginała i teraz on chce abyś mu oddał, a ty chcesz w to grać biggrin.gif Znam to smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.