Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pad vs Klawa
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
gringo
Ostatnio wiele osob pocina w lidze na klawie, musze przyznać że nie najgorzej im idzie, a niektorzy wręcz są niesamowici :-P
Jestem ciekaw jakie są proporcje w stosunku liczbowym osob grających na padzie i na klawie ;-] a więc dajemy panowie ;] pozdro.
korzen
Wiem wiem gringo ...to ja jestem taki niesamowity biggrin.gif gram na klawie i nie narzekam....zobaczymy co z tego wyjdzie na koniec sezonu.
Dj_Dario
Ja napieram na padziku, choć na klawiaturze nie jest tak źle, lecz pad ZDECYDOWANIE lepszy 8)
saper
mi sie lepiej gra na padzie niz na klawie.Mysle ze kwestia przyzwyczajenia :wink:
T-Mac
klawierka bo pad padl
pudek357
zdecydowanie pad ;D ;D ;D
StraY
o czym my wogòle mòwimy? tylko pad! jak ktoś używa klawierki( z wyboru) to jest mało rozgarnięty i tyle...
kemot
Ja gram klawirka z wyboru
StraY
gdybyś kemot nie był od kopasòw w dupasy tutaj to bym cie ostro pojechał wink.gif a tak nie odważę się tongue.gif ale gra została zrobiona pod pady więc nie dziwne, że lepiej się na nich gra
kemot
Chyba nie wierzysz w to ze bym cie kopnal?
StraY
wolę się nie przekonywać tongue.gif hehe :wink:
halladin
gram na klawiaturze-------może gra jest robiona i pod pady, ale lepiej gra mi sie na klawierce--------pewnie dlatego ze nie lubie padòw, ledwo umiem je trzymać,,,,,,,i tak najmilej wspominam czasy 'quickjoy' òw'smile.gif

tak na marginesie, piog też chyba gra na klawiaturze:) a mistrzem jest nad mistrze hehe

p.s to zadziwiajace, że niektore tłuki nie pojmują ze na klawie mozna grac i to z powodzeniem. uehehe
Pio G
hehe nie da sie ukryc potwierdzam zawsze gralem na klawierze smile.gif i mysle ze nigdy tego nie zmienie mimo ze pada mam to jednak nie potrafie z niego korzystac jak nalezy biggrin.gif
Pad byc moze daje i wiecej mozliwosci niz klawiera ale ja jakos tego nie odczuwam tak mocno smile.gif

P.S w sumie to myslalem ze od tego miecha zagram juz na padzie ze sie postaram ze sie przestawie ale hm.... nie bardzooooo smile.gif sila przyzwyczajenia gora smile.gif palce mnie bola od grania na padzie :?
siano
tylko i wylacznie pad, wszak najwiecej w ISS'y gralem na poczciwym szaraku wink.gif

na klawiaturze proobowalem grac pod linuxem, gdzie nie dzialal mi joypad. po pewnym czasie szlo sie przyzwyczaic ( do wszystkiego mozna ;p), jednak gdy mam wyboor zawsze wole mojego ukochanego Dual Shock'a smile.gif
Pio G
heh gdybym mial chociaz kiedykolwiek konsole w domu to pewnie bym gral na padzie bo bym sie do niego przyzwyczail heh smile.gif
Drakkar
klawiatura
Rymek
Az sie zdziwilem, ledwo nieco polowa gra na padzie.
Myslalem, ze wiekszosc w takie typu gry.

Ja na padzie.
Nie wyobrazam sobie siebie na klawiaturze, sorry ale klawiatura kojarzy mi sie z Fifa (=
kemot
Rymek: z Fifa? hmmm, a mi PeCet kojarzy sie z klawira, napewno tekst "we2k2 zostalo zrobione pod pada" zawiera 100% prawdy, ale granie na klawirze w gre ktora jest odpalana na piecu nie jest nienormalne :]

Poza tym sami najlepsi graja w ta gre na klawiaturze: Pio G, Hall, kemot biggrin.gif
Kamilo
ja tam sobiue myskam na padzie od microsoftu ale coś sie on ostatnio sypie i przestaje mi dzaiałać kierunek w gòre wiec moze bedzie zmiana na klawierke ale za bardzo nie wyobrażam sobie tego tongue.gif
StraY
czyli doszlismy do wniosku, że kto miał konsole gra na padzie, ten kto nie miał gra na klawie, kwestia przyzwyczajenia, nie ergonomi tongue.gif
btw. halladin, jak coś do mnie masz to pisz wprost, a nie "niektòre tłumoki'
Bakel
gdybyś kemot nie był od kopasòw w dupasy tutaj to bym cie ostro pojechał wink.gif a tak nie odważę się tongue.gif ale gra została zrobiona pod pady więc nie dziwne, że lepiej się na nich gra

Aaaa tam, Stray, nie obawiaj się tego człeka od kopasòw w dupasy. ;p
Wygarnij mu co myślisz o grze na klawierce. wink.gif
Wielki Szu będzie Cię miał w swej opiece laugh.gif
kemot
StraY twoje wnoiski nie sa w 100% prawdziwe, bo ja sie wychowalem na szaraku...
StraY
kemot przestań podwarzać to co piszę biggrin.gif bo Wielki Szu przyjdzie biggrin.gif
ale dla mnie wygodniej będzie zawsze na padzie, chociaż zagrałem sobie na klawie i było też dobrze wink.gif
Rymek
[...] ale granie na klawirze w gre ktora jest odpalana na piecu nie jest nienormalne :]

Tego nie powiedzialem, powiedzialem tylko co z czym mi sie kojarzy (=
Cokolwiek bys nie napisal to i tak nie zmienie mojego skromnego zdania, peace.

Wiec mowicie, ze da rade pograc pod klawe, ciekawe, ciekawe.
Sprobujemy kiedys jak padzior odmowi powsluszenstwa smile.gif
snake
Od zawsze, na zawsze pad.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.