Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najładniesza Bramka Pes2008 - Konkurs!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
kostek
Witam.

Witam. Razem z kolegami z redakcji uznaliśmy, iż najwyższy czas na zorganizowanie na łamach naszego serwisu konkursu na najładniejszą bramkę z PES2008.
A oto podstawowe informacje, dotyczące konkursu:

1. Bramki przyjmowane są od dziś do piątku (23.05.2008) do godziny 23.59.
2. Bramkę wysyłamy w postaci linku z plikiem .avi (ewentualnie youtube,com, wrzuta.pl) na adres [email protected]. Do każdego gola musi być dołączony oryginalny plik save.
3. Bramki strzelone na poziomie niższym aniżeli Top Player, będą oceniane w sposób znacznie bardziej surowy.
4. Po kilku dniach od upłynięcia terminu przyjmowania bramek, pojawi się kompilacja zawierająca 10 bądź 15 najładniejszych goli wg organizatorów.
5. Po ukazaniu się kompilacji, przez około 7 dni będą przyjmowane głosy.
6. Nagrodą główną będzie ten oto puchar!
7. Zwycięzca konkursu dodatkowo otrzyma rangę na forum TOP GOAL WINNER 2008.
8. Po wysłaniu maila z bramkami proszę o napisanie posta o treści:
KOD
NICK: nasz nick z forum
E-MAIL: adres z którego bramki zostały wysłane.

9. Osoby biorące udział muszą być zarejestrowane na forum.
10. Maksymalnie wysłamy dwa gole!
11. W konkursie mogą uczestniczyć jedynie osoby, które zarejestrowały się na forum nie później niż 13.05.2008. To samo tyczy się głosowania.

Zatem zapraszamy do zabawy!
Credt
Mam pytanie dotyczące konkursu.
Czy - pisząc: "oryginalny plik save" - miałeś, Kostku, na myśli plik PES2008_EDIT, PES2008_OPTION czy też PES2008_REPLAY danej bramki?
Pytanie może banalne, ale chciałbym mieć pełną jasność.
Pozdrawiam! tongue.gif
Bakel
CYTAT(Credt @ May 14 2008, 00:12:05) *
Mam pytanie dotyczące konkursu.
Czy - pisząc: "oryginalny plik save" - miałeś, Kostku, na myśli plik PES2008_EDIT, PES2008_OPTION czy też PES2008_REPLAY danej bramki?
Pytanie może banalne, ale chciałbym mieć pełną jasność.
Pozdrawiam! tongue.gif

PES2008_REPLAY danej bramki
kwozniak1989
NICK: kwozniak1989
E-MAIL: [email protected]
Pablo1919
Nie rozumiem: "Bramkę wysyłamy w postaci linku z plikiem .avi" tzn. że mam tę bramkę wsadzić na you tuba i wysłać link czy co???

//Primo - nie pisz posta pod postem! Jest coś takiego jak edycja.
Co do pytania. Nagrywasz bramkę np. Frapsem (na forum jest gdzieś tutorial jak to zrobić) i potem wrzucasz ją na jakiś serwer.
Może to być serwer typu sendspace.com ale może być też youtube.com.
Następnie link do niej wysyłasz mailem.
Pablo1919
I tego też nie rozumiem: "Po wysłaniu maila z bramkami, proszę o napisanie posta o treści:
NICK: nasz nick z forum
E-MAIL: adres z którego gole zostały wysłane."
gdzie tego posta należy wsadzić?? Trzeba utworzć nowy temat chyba nie???

//Robisz to tutaj.
Tak jak zrobił kolega wyżej - kwozniak1989.

OK

A ten plik save należy wysłać razem z e-mailem???

Tak.
Credt
CYTAT(Pablo1919 @ May 14 2008, 15:01:34) *
A ten plik save należy wysłać razem z e-mailem???

Tak, w formie załącznika.
A w treści wiadomości zamieść linka do miejsca, gdzie wrzuciłeś swoją bramkę (filmik).

//Nie musi to być koniecznie w formie załącznika.
Plik save również może zostać zuploadowany na jakiś serwer.
Pablo1919
NICK: Pablo1919
WilO
NICK: WilO
marcin_p
Mam pytanie. Czy musze nagrywac bramke we frapsie i podawac wam link do niej. Czy moge poprostu wyslac wam save z ta bramka na maila. Prosze o szybka odp

//Musi być i plik .avi (ewentualnie już wrzucony na np. youtube) + plik save.
Czytajcie ze zrozumieniem! Po kilka razy jak za pierwszym nie widzicie efektu.
herubq3
CYTAT(marcinpiast11 @ May 14 2008, 19:09:57) *
Mam pytanie. Czy musze nagrywac bramke we frapsie i podawac wam link do niej. Czy moge poprostu wyslac wam save z ta bramka na maila. Prosze o szybka odp

tylko save

//Człowieku - przeginasz pałę!
Po co się odzywasz skoro nie masz pojęcia o czym prawisz?
Widzę, że czytanie ze zrozumieniem ostatnio strasznie kuleje u wielu osób na tym forum.
Musi być plik .avi, który nada się od razu do oglądnięcia (ewentualnie youtube) + obowiązkowo save.
kaczy7777
NICK: kaczy7777
GeloElo
NICK: geloelo
jestem ciekaw kto wygra i jaka bedzie konkurencja biggrin.gif
falcon87pl
Kto wygra ten wygra, ja sie nie moge doczekac tej koncowej kompilacji smile.gif mysle ze bedzie na co popatrzec biggrin.gif, bo na youtube jak ogladam niektore filmiki to naprawde ludzie wrzucaja gole takie co sie strzela ze 2-3 w meczu zawyczaj wink.gif plus jeden jakis calkiem niezly.

Jezeli chodzi o moje gole to mam ciezki dylemat zeby wybrac tylko 2, poniewaz mam z 5-6 takich "strzałów życia" zapisanych (pewnie wiekszosc osob ma ten sam problem, dlatego bedzie na czym zawiesic oko jak kompilacja bedzie zmontowana biggrin.gif ).
Pozdro!
JuveR
NICK: JuveR

Nie mam szans na zwycięstwo, ale w końcu to tylko zabawa biggrin.gif
Robinho10
NICK: Robinho10
JuveR
CYTAT(Robinho10 @ May 15 2008, 09:51:39) *
NICK: Robinho10

Raczej nie możesz wziąć udziału w turnieju, bo dołączyłeś dopiero dzisiaj rolleyes.gif
Robinho10
Wiem wlasnie ze dolaczylem dzisiaj bo niestety nie wiedzialem o istnieniu strony sad.gif sad.gif A bym chcial bo mialem 2 naprawde fajne bramki
Bakel
CYTAT(falcon87pl @ May 14 2008, 20:28:12) *
Jezeli chodzi o moje gole to mam ciezki dylemat zeby wybrac tylko 2, poniewaz mam z 5-6 takich "strzałów życia" zapisanych (pewnie wiekszosc osob ma ten sam problem, dlatego bedzie na czym zawiesic oko jak kompilacja bedzie zmontowana biggrin.gif ).
Pozdro!

Wybierz lepiej "akcję życia";) W PES2008 jest o tyle dobrze, że replaye trwają naprawdę długo i można uchwycić ciekawe i nieszablonowe rozwiązania akcji.
Visi0n
NICK: Visi0n
Prz3m4s
NICK: Prz3m4s

Dawno nie grałem w PES'a, ale kiedyś udało mi się strzelić kilka ładnych bramek, więc podesłałem.
..::SHADOW::..
Nick: ..::SHADOW::..
E-Mail: [email protected]
falcon87pl
Faktycznie moze znalezc jakas akcje nietuzinkowa biggrin.gif Musze przejrzec save'y smile.gif (lacznie mam ok. 70 zapisanych roznych goli). Na pewno nie bede dawal goli np. C. Ronaldo z 16-20 m z ktorych 80 % to są "gwoździe o poprzeczkę" albo slupek w samo okno, bo to raczej nic nowego (aczkolwiek ladne smile.gif ). Jednego pewniaka juz mam, a mysle nad golami z wiekszej odleglosci moze. Mysle ze w weekend juz nagram cos fraps'em smile.gif
maju17
NICK: maju17
pingu144
NICK: pingu144
Adi_G
NICK: Adi_G
max99
Jest jakaś możliwość ominięcia punktu 11? Zarejestrowalem sie dzisiaj, ale issonline odwiedzam regularnie od czasów pesa 5

Nie ma takiej możliwości.
Regulamin to regulamin.
Nauczka na przyszłość - rejestrować się.
robrunek123
CYTAT(chodz17 @ May 16 2008, 17:45:13) *

ty nagrywałeś to na youtube przez kamere, czy konwertowałeś? jak konwertowałeś to podaj mi nazwę tego progamu smile.gif
vafer
ciezko wybrac 2 gole ja jzu zaciesnilem grono do 7 ale teraz to trudne decyzje bedą :/ czemu nie mozna wiecej?

pomoze mi ktos wybrac? (ktore sa najgorsze?) bo mi sie kazda podoba :/
Rooney Okienko smile.gif
Crespo
Crespo2
Mark Bresciano volley
Lamard wolny wink.gif)

a tu jeszcze jeden ladny zrobilem dawno temu filmik ale niestety nie mam juz sejwa :/ http://www.youtube.com/watch?v=V7eAcBFC38I
m3ron
NICK: m3ron
.::NorD::.
Nick: NorD
E-mail: [email protected]
Mortin
Przepraszam za pomyłkę, wstępnie termin przyjmowania bramek ustaliliśmy na 21.05 jednak termin ten został przesunięty i bramki oczywiscie mozna nadal wysylac do godziny 23:59 wink.gif
oczywiscie te dwie bramki ktore dostalem na priva tez beda uwzglednione wink.gif
pozdrawiam
chodz17
robrunek123 ja nagrywałem frapsem i potem skonwertowałem Apex video converterem biggrin.gif
ushat
NICK: ushat

Click!
marcin_p
NICK: marcinpiast11
robrunek123
NICK: robrunek123

falcon87pl
Na poczatku myslalem ze daty mi sie pomylily i sie wkurzylem ze tak zwlekalem z nagraniem w koncu tych bramek tongue.gif czyli moj mail z bramkami doszedl, to dobrze smile.gif
nie wiem dlaczego taka slaba jakosc jest filmikow co wczoraj nagralem :/ ale juz wczoraj wieczorem nie mialem sily z tym walczyc. Dopoki nagram frapsem i zmontuje w Sony Vegas filmik to wyglada to calkiem niezle... ale po kompresji w Virtual Dub strasznie mi jakosc leci :/ (a jak wrzuce na youtube to jeszcze gorzej wyglada) pes chodzi u mnie na high ale przy maksymalnej rozdzielczosci i high jak nagrywam frapsem to plynnosc szwankuje. Niektore filmiki ktore widzialem na youtube wygladaja naprawde rewelacyjnie pod wzgledem grafiki i plynnosci. Chetnie poslucham rady od osob ktore orientuja sie w tych sprawach smile.gif Pozdr!!

P.S: dla formalności:

NICK: falcon87pl
Vamikeeper
Muszę przesyłać plik .avi? Nie mógłbym przesłać tylko save'u?
Flisak
NICK: Flisak
jerry17
Napisałem już na priva ale dodam jeszcze tutaj dla formalności:

NICK: jerry17
EMAIL: [email protected]
Vamikeeper
NICK: Vamikeeper
marcin_p
no no Vamikeeper 2 minuty przed koncem..ale masz szczęscie. Pozdro
Mortin
Tym razem oficjalnie mogę zamknąć temat jak i pierwszą fazę konkursu. Już niebawem dostępna będzie kompilacja z najładniejszymi bramkami.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.