Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
ZGRywus
Mam nieciekawa sytuacje ;/ sciagnalem patcha pes 6.5 no i po rozpakowaniu wygladal on jak normalny folder z gra pes6 wiec pomyslalem ze podminie sobie go za moj folder gdzie mam pes6 i wszystko bedzie hulac lecz niestety po podmienienu gra sie nie uruchamia wyskakuje mi tylko blad pes6.exe i wyslij raport o bledach lub nie wysylaj. czy moze ktos wie co zrobic? neistety gdzies przesralem plytke z pesem a nikt nie ma tej gry ;/
Prosze o pomoc!
Sp!keRRR
elo. mam ten sam problem co ty. ciagle mnie wywala. nawet nie zagram 5 minut. mam oryginal/pirat, tzn.: zainstalowalem oryginalnego pesa i uaktualnienie (inaczej patch) z oryginalnej plyty. musialem ja pozniej oddac koledze i sciagnalem cracka. i tutaj sie wlasnie zaczal ten problem. moj komp: AMD Athlon 2000 XP+ 1.6 GHz, 256 MB RAM'u, GeForce FX 5200 64 MB... wiem ze to malo ale fajnie sie gralo (umiem rymowac xD).
p.s. pomozcie mi, prosze!!! :-)
p.s. 2 z gory dziekuje biggrin.gif
hak23
CYTAT(Pihszou @ wto, 13 maj 2008 - 15:49) *
Mam nieciekawa sytuacje ;/ sciagnalem patcha pes 6.5 no i po rozpakowaniu wygladal on jak normalny folder z gra pes6 wiec pomyslalem ze podminie sobie go za moj folder gdzie mam pes6 i wszystko bedzie hulac lecz niestety po podmienienu gra sie nie uruchamia wyskakuje mi tylko blad pes6.exe i wyslij raport o bledach lub nie wysylaj. czy moze ktos wie co zrobic? neistety gdzies przesralem plytke z pesem a nikt nie ma tej gry ;/
Prosze o pomoc!

CYTAT(Sp!keRRR @ nie, 08 cze 2008 - 13:55) *
elo. mam ten sam problem co ty. ciagle mnie wywala. nawet nie zagram 5 minut. mam oryginal/pirat, tzn.: zainstalowalem oryginalnego pesa i uaktualnienie (inaczej patch) z oryginalnej plyty. musialem ja pozniej oddac koledze i sciagnalem cracka. i tutaj sie wlasnie zaczal ten problem. moj komp: AMD Athlon 2000 XP+ 1.6 GHz, 256 MB RAM'u, GeForce FX 5200 64 MB... wiem ze to malo ale fajnie sie gralo (umiem rymowac xD).
p.s. pomozcie mi, prosze!!! :-)
p.s. 2 z gory dziekuje biggrin.gif

to jest moje gg 760135, zgłoście się to wam pomogę
Mani3k
CYTAT(hak23 @ nie, 08 cze 2008 - 15:41) *
to jest moje gg 760135, zgłoście się to wam pomogę

A ty co przyjaciół na gg szukasz?
Napisz tutaj niech każdy skorzysta.
hak23
CYTAT(Mani3k @ nie, 08 cze 2008 - 16:06) *
A ty co przyjaciół na gg szukasz?
Napisz tutaj niech każdy skorzysta.

nie szukam ale nie miałem czasu odpisać, a nie pisałem do Ciebie "kolego"
Sp!keRRR
pomógłbys nam tu? bardzo cie prosze smile.gif to jest bardzo wazne bo pes 6 wymiata!!! biggrin.gif
p.s. prooooooosze :-)
hak23
jak instalujecie pesa orginala to potem nie instalujcie uaktualnienia bo jak potem dacie craka to bedzie pisalo ze jest nieprawidlowy plik pes6 exe. Po zainstalowaniu odrazu crakujcie gre
Sp!keRRR
dzieki. pomoglo smile.gif
padzio91
siema możecie mi pomóc, ściągnąłem PES 6 ORANGE EKSTRAKLASA 4.0 patch zainstalowałem wszystko ok, tylko jak dłużej pochodzę po menu lub zagram mecz to gra się wiesza i występuje błąd gry, i nie wiem jak to zlikwidować bo nie znalazłem żadnej łatki! i nie moge przez to sobie normalnie pograć! a przed instalacją patcha wszystko było ok. POMOCY
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.