Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalacji Twarzy I Włosów Przez Kitserver
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
marcin_p
Witam, kiedys gdy gralem w pesa 6 nie wrzucalem zadnych twarzy i wlosow przez kitserver(jedynie stadiony i stroje). I teraz mam problem. Chce wgrac sobie twarz Gago..do folderu face kopiuje plik z jego twarzą (Gago_face.bin) i w pliku map mam wpisane 3894, "Gago_face.bin". W folderze hair robie dokladnie to samo tylko zamiast face wrzucam hair. No i instaluje kitserver. Wchodze do gry, a nowych twarzy nie ma.. Prosze mi powiedziec co zrobilem zle. Dzieki za szybka odp
Jacmen
Tu masz przykład pliku map wink.gif

# Manchester United
1803,"EPL\Manchester United\Ben Foster.bin" # Ben Foster
3949,"EPL\Manchester United\Brandy.bin" # Fabio
1661,"EPL\Manchester United\Brown.bin" # Brown
marcin_p
CYTAT(jacmen @ May 9 2008, 20:47:03) *
Tu masz przykład pliku map wink.gif

# Manchester United
1803,"EPL\Manchester United\Ben Foster.bin" # Ben Foster
3949,"EPL\Manchester United\Brandy.bin" # Fabio
1661,"EPL\Manchester United\Brown.bin" # Brown

Super dzieki, a powiedz mi jeszcze tylko bo np Liga angielska ma skrot EPL, a inne ligi jakie? Hiszpanska ma LL(La liga)? Móglbys mi napisac skroty do wszytskich, łącznie z others a,b i c
Czy mam rozumiec ze to jest obojętne jaki sie ten skrot danej ligi wstawi tak?
Jacmen
To EPL to jest nazwa folderu w którym się plik znajduje, ja mam EPL póżniej nazwe klubu każdy może mieć jak chce. Czyli możesz np od razu bez robienia folderu wrzucić mordę do faces i plik map wygląda tak:
# Poland
417,"Bak.bin" # Bak
4355,"Blaszczykowski.bin" # Blaszczykowski
4560,"Bronowicki.bin" # Bronowicki
416,"Jop.bin" # Jop
Ja wole w folderach poniewazż mając GDB Menager szybciej wczytują sie facy przy dodawaniu ich, a tak to sie ładuje gdy chce jakąś mordę zaimportować wink.gif
marcin_p
Otoz moj map wyglada tak :
# Real Madrid
3894, "Gago.bin" # Gago
A mordy jak nie było tak nie ma
Czy oprocz tego ze wgrywam twarze przez kitserver musze miec jakies inny program np GDB Manager zeby twarz dzialala poprawnie?
Jacmen
CYTAT(marcinpiast11 @ May 9 2008, 21:17:02) *
Otoz moj map wyglada tak :
# Real Madrid
3894, "Gago.bin" # Gago
A mordy jak nie było tak nie ma
Czy oprocz tego ze wgrywam twarze przez kitserver musze miec jakies inny program np GDB Manager zeby twarz dzialala poprawnie?

Między przecinkiem a cudzysłowem nie ma przerwy, a ty tam ją zrobiłeś, dlatego morda u ciebie nie działa
3894, "Gago.bin" # Gago <<<twoje
3894,"Gago.bin" # Gago <<<tera działa wink.gif

Co do GDB nie musisz go mieć wink.gif
marcin_p
Zmieniłem ta przerwe po przecinku i twarz nadal nie dziala !!! Kurde nie wiem co sie nie dzieje. Masz moze jeszcze jakas inna rade?
Jacmen
A czy po uzupełnianiu pliku map odinstalowałem i jeszcze raz zainstalowałeś kitserver, jak nie to spróbuj, gdy to nie zadziała, to powiem ci jedno, jak Ty to robisz, że nie możesz tego zrobić. Ściągnij wtedy GDB Menager nie będzie opcji żeby nie działało wink.gif
marcin_p
CYTAT(jacmen @ May 9 2008, 21:31:18) *
A czy po uzupełnianiu pliku map odinstalowałem i jeszcze raz zainstalowałeś kitserver, jak nie to spróbuj, gdy to nie zadziała, to powiem ci jedno, jak Ty to robisz, że nie możesz tego zrobić. Ściągnij wtedy GDB Menager nie będzie opcji żeby nie działało wink.gif

Odinstalowalem i zainstalowalem na nowo..;/ jak ten GDB menegra nie zaldziala to juz nie wiem co mam zrobic
marcin_p
Udało sie przez GDB Manager...wkoncu. Dzieki jacmen. Temat do zamkniecia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.