Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Straszne Zacinanie Pro-evo 08
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
WKS
Witam, słuchajcie mam problem gdy właczam pro-evo czy z patchem czy czysta to i tak wczytują sie te bąbelki i nagle staja no nic czekam 30 min(z zegarkiem w ręku) no ruszyło ja taki uradowany chce zagrac mecz kolejne babelki kolejne 30min.Wychodzą piłkarze chce podac ide do tyłu(albo wszedzie) zacinka kolejna.
I tak jest cały czas a pograłbym sobie bo juz niedługo wychodzi super Patch.Panowie macie pomysły uprzedzam ze reinstall gry robiłem wiele razy i to tez nie wina pieca tak samo sie zacina jak i na high tak i na low takze na medium z róznymi ekranami(np.800x640).Dzieki z góry rolleyes.gif
Orange_91
CYTAT(WKS&RKS @ May 8 2008, 20:15:06) *
Witam, słuchajcie mam problem gdy właczam pro-evo czy z patchem czy czysta to i tak wczytują sie te bąbelki i nagle staja no nic czekam 30 min(z zegarkiem w ręku) no ruszyło ja taki uradowany chce zagrac mecz kolejne babelki kolejne 30min.Wychodzą piłkarze chce podac ide do tyłu(albo wszedzie) zacinka kolejna.
I tak jest cały czas a pograłbym sobie bo juz niedługo wychodzi super Patch.Panowie macie pomysły uprzedzam ze reinstall gry robiłem wiele razy i to tez nie wina pieca tak samo sie zacina jak i na high tak i na low takze na medium z róznymi ekranami(np.800x640).Dzieki z góry rolleyes.gif

Mimo wszystko lepiej podaj konfiguracje komputera, będzie można coś więcej doradzić. wink.gif
WKS
1GB RAM, GeForce 6200 256MB, Celeron CPU2,66GHz prosze bardzo smile.gif i uprzedzam ze grałem wiele razy bez zacieciecia tylko pieknego dnia tak sie zrobiło
Szlachtus
Witam, mam ten sam problem! Gra nagle właśnie tak się zaczęła zacinać :/ Podam też swój konfig...2GB ram ddr 2 667mhz, Intel c2d e4500 2.2ghz, gf8600GT, i ja tak samo grałem wiele razy bez zacięcia, gra chodziła mi super płynnie...z tym że na czystej grze chodzi dobrze...gdy wgrywam obojętnie jakiego patcha wszystko się wali...a wgrywam dobrze bo jakiś czas temu normalnie na patchu tez ładnie chodziło...ale jednego dnia coś się stało i od tej pory jak reinstaluję grę to na czystej wersji giera śmiga, a na patchu LIPA :/ Proszę o pomoc
Jacmen
Na pewno nie jest to wina sprzętu, mam pytanie, czy instalowaliście jakieś sterowniki do komputera później, które mógłby by być niekompatybilne z grą, czy macie jakiegoś patcha wgranego, czy na czystej grze też tak chodzi ?
Szlachtus
na czystej grze chodzi dobrze, sterowników innych do grafiki nie instalowałem, mam cały czas najnowsze jakie wyszły od Nvidia ściągnięte oczywiście z oficjalnej strony. Jeśli chodzi o patcha to mam zainstalowane właśnie tego najlepszego do naszego pesa 2008 smile.gif czyli OE pes 2008...mam także zainstalowane te dwa oficjalne od KONAMI czyli 1.1 i 1.2...crack oczywiście do wersji 1.2 zresztą na oficjalnych patchach też dobrze działało, dopiero po instalacji OE 2008...ale tak jak pisałem, wcześniej już tego patcha miałem i było ok, to stało się tak nagle, włączam grę, patrze hmm coś dziwnie długo laduje..zarówno menu, potem wybieranie drużyn, składów a o rozpoczęciu meczu już nie wspomnę, muszę czekać nieraz po kilka(naście) minut.
WKS
A ja mam tak jak kolega Szlachtus tez z poczatku z patchem OE grało się czysto normalnie a pózniej R.I.P można powiedziec smile.gif ja 1.2 tak samo a sterów nie wgrywałem zadnych bo ładnie mi chodziło
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.