Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Numer Drużyny - Gdzie Go Znajdę?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
TreworBG
słuchajcie, mam zainstalowanego Orange Patch 3.0, i chce sobie dorzucić stadiony, w pliku maps do stadionów, trzeba podać numer drużyny, która domyślnie gra na stadionie, skąd go wziąść?
kostek
Poproś kogoś, kto gra w PES6 i ma komplet stadionów pod SS żeby ci wrzucił na serwer swój plik map.
Tam powinieneś się połapać co, gdzie i jak.

Poza tym był chyba taki program, który za Ciebie ustawiał stadion dla danej drużyny.
GDB Manager, czy jakoś tak... Nie pamiętam dokładnie bo nie gram w PESy od dłuższego czasu. wink.gif
Orange_91
CYTAT(TreworBG @ May 8 2008, 16:25:22) *
słuchajcie, mam zainstalowanego Orange Patch 3.0, i chce sobie dorzucić stadiony, w pliku maps do stadionów, trzeba podać numer drużyny, która domyślnie gra na stadionie, skąd go wziąść?

Numery stadionów są takie same jak drużyn. Wiec wystarczy otworzyć plik map w folderze uni i patrzeć jakie ID ma jaka drużyna.
TreworBG
no i o to mi chodziło wielkie dzięki Orange wink.gif wiedziałem że nie będzie to trudniejsze niż znalezienie numeru piłkarza wink.gif pzodro

Kostek oczywiście też dzięki ale Orange chyba łatwiej to napisał biggrin.gif pozdro 1948
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.