Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scoreboard ..
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
E 9
Wiem, że było dużo tematów na temat scoreboardów ale po to po części jest forum, żeby pytać... Poszukuję scoreboardu stacji Canal + (najlepiej polskiej stacji). No i chodzi mi o to, żeby w grze mieć jeden scoreboardzik a nie wiele... Mam nadzieje, ze ktoś "kumaty" pomoże...

I nie będzie komentarzy, że coś było albo h** ... pomóc nie jest ciężko ; )

EDIT: Jak ktoś posiada to poproszu o scoreboard z OE Patcha 3.0 ... Ten byłby ok wink.gif
ronaldo_9
Jak napiszesz numery plików do scoreboardu w 0_text to chętnie Ci go podrzucę, pozdro.
torin
CYTAT(E 9 @ May 6 2008, 18:22:02) *
Wiem, że było dużo tematów na temat scoreboardów ale po to po części jest forum, żeby pytać... Poszukuję scoreboardu stacji Canal + (najlepiej polskiej stacji). No i chodzi mi o to, żeby w grze mieć jeden scoreboardzik a nie wiele... Mam nadzieje, ze ktoś "kumaty" pomoże...

I nie będzie komentarzy, że coś było albo h** ... pomóc nie jest ciężko ; )

EDIT: Jak ktoś posiada to poproszu o scoreboard z OE Patcha 3.0 ... Ten byłby ok wink.gif

W najnowszej wersji patcha OE 4.0 bedzie tylko jeden scoreboard, canal+. Tylko nie wiem jeszcze czy bedzie to +sport 16/9 czy +sport HD wink.gif Troche cierpliwosci
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.