Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League / Górnik Zabrze
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Silent Killer

0 : 2

24' Roger ( Jarka )
59' Moskal

Górnik Zabrze wraca na należne mu miejsce !

Jeszcze sezon temu Górnik Zabrze miał przed sobą widmo spadku z najwyższej klasy rozgrywkowej. Przez kilka sezonów wychodził z opresji z obronną ręką , jednak w tym sezonie jest to całkiem inna drużyna. Firma ubezpieczeniowa Allianz zainwestowała w Górnika Zabrze , ponieważ doskonale wiedziała jaki drzemie w nim potencjał. Plan minimum Górnika w tym sezonie to 8 miejsce , prawdopodobnie zostanie od wypełniony ponieważ w ostatnim okienku zostały kupione takie gwiazdy Polskiej ligi jak Takesure Chinyama , Roger Guerreiro czy Wojciech Kowalewski. Za drużyną Ryszarda Wieczorka już połowa sezonu i jak narazie wszyscy są zadowoleni , począwszy od kibiców a kończąc na Ryszardzie Szusterze , Prezesie Górnika.

Ryszard Wieczorek :

Nie lubię zbyt dużo rozmawiać o mojej pracy , wolę skupić się na drużynie i dążyć do celu jaki sobie postawiliśmy przed tym sezonem. Narazie wszystko idzie w jak najlepszym kierunku i mam nadzieję , że to się nie zmieni. Planuje zmienić taktykę na bardziej ofensywną , ponieważ mam wykonawców świetnie się do tego nadających. W następnym okienku transferowym chcielibyśmy wzmocnić obronę , ponieważ nie wygląda to zbyt dobrze.

Po meczu z ŁKS'em Górnik Zabrze zajmuje aktualnie 5 miejsce i do miejsca dającego awans brakuje mu 7 pkt.

czubinho
no widze ze nastepny uzytkownik zacyna pisac bloga. moje gratulacje
chyba sam tez zaczne smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.