Bożee, co to można zrobić z porządnej strony takiej jak issonline to się w głowie nie mieści...

Nawet nie chodzi mi o ten temat, chociaż naprawdę pomysł conajmniej dziwny. Dzieci neo lubiące 'bLoGaSsKi :*' lub tematy typu 'X czy Y' zapraszam na grono... a z resztą Buffon93 [btw, jak na 15 latka dziecinnie się zachowujesz] jak chcesz to ja Ci mogę wysłać zaproszenie na grono i tam sobie tematów wsio pozakładasz

Niedługo doczekamy się zmiany nazwy strony z
www.issonline.pl na
www.misiaczek.buśśka.pl 
Ludzie ogarnijcie trochę.
Kettger :Zacząłem ją dopingować po dwóch świetnych meczach z Manchesterem United[typowy kibic ^^] w Lidze Mistrzów, gdzie w obu meczach padły wyniki 3-3 (bodajże sezon 98-99). Od razu spodobał mi się ich stadion[no tak, więc jeśli klub ma stary, dawno nie modernizowany bądź mały stadion, nie można mu już kibicować, no nie?], przypomina mi on trochę takie 'koloseum'. Koszulki także przypadły mi do gustu, co roku i domowe i wyjazdowe zostają troszkę modernizowane, tak więc na nudę także nie można narzekać[tak, ponieważ mają taki fajny sUuPeR sTrÓóJ to już są BoSsCy :|]. Zawodnicy, jakich posiada Barca powinni spokojnie zawojować Europę[i tu widać, że jesteś zaślepiony gwiazdkami typu Konialdinho czy Messij]; [do Barcy żeby nie było nic nie mam, mimo iż ich niezbyt lubię].
Imho, przed założeniem tematu Admini powinni sprawdzać co zawierają nowo zakładane 'topiki'.
I taki cytat, którego nie trzeba komentować
[Orange_91 'jedyny Mądry...'] :A po co Ci to wiedzieć w ogóle?
[Buffon93]
:Mi po nic, ale temat warto założyć, dla prawdziwych kibiców, a nie dla sezonowców, którzy "kochają" swój klub bo wygrał Ligę Mistrzów
Sorry, po co zakładasz temat skoro nie jest Ci na nic potrzebny? Z nudów?
Resztę przemilczę.
Trochę sie rozpisałem ^^
Pozdro dla Orange_91 i damianaLBN, nie muszę chyba pisać czemu.