Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Za Co Kochasz Lub Lubisz Swoją Drużynę
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Buffon93
W moim przypadku jest to FC Liverpool, najbardziej podoba mi się styl gry, ale nie chodzi mi tu o technike czy idealne długie podania, chodzi mi tu, że tam się gra dla całej drużyny, nie liczy się kto strzeli, cała drużyna gra właśnie dla klubu czerpiąc z tego jak największą przyjemność, drugi powód to kibice, nigdzie nie ma takich i nie rozpamiętujcie tutaj przeszłości, chodzi mi o teraźniejszość, kibice w tym klubie są na dobre z nim jak i na złe, dowode na to jest ostatni półfinał Ligi Mistrzów i Riise, którego kibice wsparli po wpadce w pierwszym meczu u siebie, a gdy przgrali na Stamford Bridge podziękowali im za grę, to jest piękno futbolu rolleyes.gif
chatek
Barca - bo to więcej niż klub.
Buffon93
Krótko i zwięźle, ale proszę o dłuższe uzasadnienie swoich wypowiedzi, z góry dzięki

P.S Sory za OT blink.gif
Orange_91
Cytat(Buffon93 @ May 3 2008, 21:05:32) *
Krótko i zwięźle, ale proszę o dłuższe uzasadnienie swoich wypowiedzi, z góry dzięki

P.S Sory za OT blink.gif

A po co Ci to wiedzieć w ogóle? blink.gif
Buffon93
Mi po nic, ale temat warto założyć, dla prawdziwych kibiców, a nie dla sezonowców, którzy "kochają" swój klub bo wygrał Ligę Mistrzów
Michael
FC.BARCELONA

kibicuje im od około 99roku pamiętam czasy gdy grali tam tacy gracze jak Luis Enrique, Rivaldo, bracia de boer w sumie to nie wiem czemu ale poprostu jakoś lubiłem patrzyc na ich gre mimo że sukcesów to było jak na lekarstwo teraz ten klub stał sie troche "Galaktyczny" mysle że za dużo jest tam gwiazd a sprzedaż takiej gwiazdy jak Ronaldinho nei wyjdzie na złe w nastepnym sezonie biggrin.gif a HENRY'ego NIE RUSZAĆ!!!! biggrin.gif
Damian.
CYTAT(Michael @ śro, 04 cze 2008 - 12:06) *
FC.BARCELONA

kibicuje im od około 99roku pamiętam czasy gdy grali tam tacy gracze jak Luis Enrique, Rivaldo, bracia de boer w sumie to nie wiem czemu ale poprostu jakoś lubiłem patrzyc na ich gre mimo że sukcesów to było jak na lekarstwo teraz ten klub stał sie troche "Galaktyczny" mysle że za dużo jest tam gwiazd a sprzedaż takiej gwiazdy jak Ronaldinho nei wyjdzie na złe w nastepnym sezonie biggrin.gif a HENRY'ego NIE RUSZAĆ!!!! biggrin.gif

Ronnie zostanie smile.gif Zobaczysz smile.gif
Ja też kibicuję Barcelonie - bodajże 2002 rok. Fajnie było oglądać Davidsa, Enrique i ... Overmarsa biggrin.gif
Dobrze, że ściągają m.in młodych, doświadczonych i ambitnych (Keita, Pique, Caceres i prawdopodobnie Alves ) a odchodzą stare dziadki (Deco, Thuram, Zambrotta, Edmilson, Ezquerro) biggrin.gif
Visca el Barca xD
damianLBN
Co wy dzieciaki mozecie wiedziec o kibicowaniu?Nie piszcie ,ze jestescie kibicami bo co to za kibicowaniu w domu przed tv i noszenie po ulicy koszulki -targowki lub dobra zaraz sie ktos wymoadzy ze ma oryginalna za 400zl.Moge powiedziec ze bardzo lubie Arsenal podoba mi sie ich styl gry itd ,ale nigdy nie bylem na meczu i nigdy nie bede sie mial za kibica tego klubu
Kettger
CYTAT(damianLBN @ Jul 8 2008, 16:40) *
Co wy dzieciaki mozecie wiedziec o kibicowaniu?Nie piszcie ,ze jestescie kibicami bo co to za kibicowaniu w domu przed tv i noszenie po ulicy koszulki -targowki lub dobra zaraz sie ktos wymoadzy ze ma oryginalna za 400zl.Moge powiedziec ze bardzo lubie Arsenal podoba mi sie ich styl gry itd ,ale nigdy nie bylem na meczu i nigdy nie bede sie mial za kibica tego klubu

Albo masz około dwóch lat, albo naprawdę przesadziłeś a alkoholem. tongue.gif Na początku wyzywasz wszystkich od dzieciaków, potem piszesz, jakoby nikt na świecie nie był godny bycia kibicem, następnie określasz, że nie masz pieniędzy na oryginalną koszulkę... ale najlepsze napisałeś na końcu. Pozwolę sobie jeszcze raz zacytować:

CYTAT
Moge powiedziec ze bardzo lubie Arsenal podoba mi sie ich styl gry itd ,ale nigdy nie bylem na meczu i nigdy nie bede sie mial za kibica tego klubu

Kabaret laugh.gif

Co do klubu, któremu kibicuje, jest to oczywiście Barcelona. Zacząłem ją dopingować po dwóch świetnych meczach z Manchesterem United w Lidze Mistrzów, gdzie w obu meczach padły wyniki 3-3 (bodajże sezon 98-99). Od razu spodobał mi się ich stadion, przypomina mi on trochę takie 'koloseum'. Koszulki także przypadły mi do gustu, co roku i domowe i wyjazdowe zostają troszkę modernizowane, tak więc na nudę także nie można narzekać. Zawodnicy, jakich posiada Barca powinni spokojnie zawojować Europę, niestety jest, jak jest... Mam nadzieję, że w tym sezonie nie skompromitują się, tak jak 7 maja z Realem. Pozdrawiam. wink.gif
Przemek23
United - Tradycja, Honor, Walka, Zwycięstwo!
od 1998 tylko jeden klub ma miejsce w moim sercu.
i szczerze powiedziawszy nie obchodzi mnie w jakich koszulkach grają, lub czy jakaś gwiazda odchodzi.

life is football, football is Manchester United

i to wszystko.
damianLBN
Kettger
Po pierwsze:Mam 20-pare lat
Po 2:Nie znam nikogo w moim wieku kto sie bawi w kibicowanie druzyn z poza kraju gdzie nigdy na ich meczu nie byli
3.Nie kupie sobie nigdy takiej wiejskiej koszulki nawet gdybym byl obklejony kasa bo bym sie wstydzil w niej na ulice wyjsc.
4.Kabaret to jest jak sie dzesz do telewizora jak barcelona gra w LM

KOSZULKA:40zl
SZALIK:25zl
BYC KIBICEM MOTORU: BEZCENNE

El Guaje
Bożee, co to można zrobić z porządnej strony takiej jak issonline to się w głowie nie mieści... huh.gif Nawet nie chodzi mi o ten temat, chociaż naprawdę pomysł conajmniej dziwny. Dzieci neo lubiące 'bLoGaSsKi :*' lub tematy typu 'X czy Y' zapraszam na grono... a z resztą Buffon93 [btw, jak na 15 latka dziecinnie się zachowujesz] jak chcesz to ja Ci mogę wysłać zaproszenie na grono i tam sobie tematów wsio pozakładasz blink.gif Niedługo doczekamy się zmiany nazwy strony z www.issonline.pl na www.misiaczek.buśśka.pl wacko.gif Ludzie ogarnijcie trochę. huh.gif

Kettger :Zacząłem ją dopingować po dwóch świetnych meczach z Manchesterem United[typowy kibic ^^] w Lidze Mistrzów, gdzie w obu meczach padły wyniki 3-3 (bodajże sezon 98-99). Od razu spodobał mi się ich stadion[no tak, więc jeśli klub ma stary, dawno nie modernizowany bądź mały stadion, nie można mu już kibicować, no nie?], przypomina mi on trochę takie 'koloseum'. Koszulki także przypadły mi do gustu, co roku i domowe i wyjazdowe zostają troszkę modernizowane, tak więc na nudę także nie można narzekać[tak, ponieważ mają taki fajny sUuPeR sTrÓóJ to już są BoSsCy :|]. Zawodnicy, jakich posiada Barca powinni spokojnie zawojować Europę[i tu widać, że jesteś zaślepiony gwiazdkami typu Konialdinho czy Messij]; [do Barcy żeby nie było nic nie mam, mimo iż ich niezbyt lubię].

Imho, przed założeniem tematu Admini powinni sprawdzać co zawierają nowo zakładane 'topiki'.

I taki cytat, którego nie trzeba komentować
[Orange_91 'jedyny Mądry...'] :A po co Ci to wiedzieć w ogóle?
[Buffon93] :Mi po nic, ale temat warto założyć, dla prawdziwych kibiców, a nie dla sezonowców, którzy "kochają" swój klub bo wygrał Ligę Mistrzów

Sorry, po co zakładasz temat skoro nie jest Ci na nic potrzebny? Z nudów?
Resztę przemilczę.

Trochę sie rozpisałem ^^

Pozdro dla Orange_91 i damianaLBN, nie muszę chyba pisać czemu.

adison88
CYTAT(El Guaje @ Jul 8 2008, 19:56) *
Bożee, co to można zrobić z porządnej strony takiej jak issonline to się w głowie nie mieści... huh.gif Nawet nie chodzi mi o ten temat, chociaż naprawdę pomysł conajmniej dziwny. Dzieci neo lubiące 'bLoGaSsKi :*' lub tematy typu 'X czy Y' zapraszam na grono... a z resztą Buffon93 [btw, jak na 15 latka dziecinnie się zachowujesz] jak chcesz to ja Ci mogę wysłać zaproszenie na grono i tam sobie tematów wsio pozakładasz blink.gif Niedługo doczekamy się zmiany nazwy strony z www.issonline.pl na www.misiaczek.buśśka.pl wacko.gif Ludzie ogarnijcie trochę. huh.gif

Racja , co sie stalo z issonline. Jeszcze pamietam jak bylo rok temu na forum a co jest teraz. Ostatnio wchodzac na forum spotykam sie z wieloma tematami m.in. taki jak ten czy Football . gdzie wszystkie informacje sa skopiowane z www.transfery.info .Zakladacie takie bez sensowne tematy(i po co? by nabic posty? dojsc do 1000 czy 2000? i co z tego bedziesz mial ??). Czy tak trudno wejsc na www.sport.pl? Widze tematy niczym z pro-evo.pl . Moze nie dlugo beda napisz cos o sobie, czy jakies zabawy.
damianLBN
CYTAT(Kettger @ Jul 8 2008, 17:33) *
piszesz, jakoby nikt na świecie nie był godny bycia kibicem

laugh.gif Napisze ci warunki bycia kibicem bo ty dzieciaczku chyba nic nie rozumiesz

1.Kochac swoja druzyne czy jej dobrze idzie w lidze czy zle
2.Jezdic na mecze kiedy tylko sie da gdziekolwiek by nie grala
3.Dopingowac swoja druzyne na zywo na stadione podczas meczu a nie tak jak ty(pajac w szaliku przed TV)

Niestety nie spelniasz tych waronkow

Ciesze sie ze na tym forum sa jeszcze pozadni ludzie
Mortin
mysle, ze wystarczy juz tych glupich postow i wrocmy do watku glownego tego tematu..
pozdrawiam
chatek
''Napisze ci warunki bycia kibicem bo ty dzieciaczku chyba nic nie rozumiesz

1.Kochac swoja druzyne czy jej dobrze idzie w lidze czy zle
2.Jezdic na mecze kiedy tylko sie da gdziekolwiek by nie grala
3.Dopingowac swoja druzyne na zywo na stadione podczas meczu a nie tak jak ty(pajac w szaliku przed TV)

Niestety nie spelniasz tych waronkow

Ciesze sie ze na tym forum sa jeszcze pozadni ludzie''

Troche Cię nie rozumiem bo słowo kibic pochodzi od kibicowania no nie ? to jak Polak ogląda mecz Polski na Euro w telewizji to nie jest kibicem ?
ale spoko każdy ma swoją opinię na ten temat.
sory za OT ale już wypowiedziałem się na temat w 2 poście chyba.
Pelas
troche RZALOWATO z tymi tematami:) ktoś słusznie przytoczył przykład teamatu zatytułowanego FooTball ...;/
boże ... ludzie... dajcie tej stronce normalnie funkcjonować...
szczerze to obawiam się, że taka zgraja nastolaktów rośnie w siłe... i będzie coś w stylu pro-evo.pl

gdzie są modzi:?? admini:?? pozamykacjie te bezsensowne tematy.. :

snok3r
ludzie ogarnijcie sie. jak patrze na te wszystkie ambitne tematy to naprawde mis ie odechciewa na to forum zagladac...
znajdzcie sobie jakies hobby w prawdziwym zyciu, pojdzcie na mecz etc, a nie licytujcvie sie w sieci kto ma wiekszego.

zamykam temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.