Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Granie Online Z Pominięciem Serwerów Konami.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Luku
Witam.

WWW.pes2008hamachi.yoyo.pl
www.pes2008hamachi.fora.pl

Nazwa serwera pes2008hamachi 2 |lub 3,4,5
Hasło 123456

PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ, JESTEM JEDEN.

1. Na sam początek ściagamy PES Magazine Online stąd.
2. Pobieramy również Hamachi- stąd.
3. Instalujemy Magazine i przenosimy go do folderu z PES.
4. Włączamy Hamachi i magazin.
5. Znajdujemy serwer na tej stronie.
6. Wpisujemy go do hamachi.
7. Wyszukujemy chętnego do gry.
8. Wpisujemy IP osoby z która grają, druga osoba też to robi.. Ten kto hostuje klika na host a kto jest klientem daje na client connetct. Mija 10 sekund...
10. Włączamy PESa, gre przez Internet i wpisujemy jakiekolwiek hasło.
11. Teraz wystarczy założyć pokój lub dołączyć się do gry smile.gif .

Mogę troszkę pomóc- piszczie 11739429.

Zapraszam na mój serwer- jestem bardzo zajęty, każdy chce grać. Proszę o wyrozumiałość smile.gif . Niekiedy pisze do mnie 20 osob na raz i proszę nie dziwić się, dlaczego jest się 4 czy 5 smile.gif . Z góry dziękuję.

nazwa: PESIK 2008
hasło: 123456

Pozdrawiam
RaaDeeK
dziala na 100%. gralem z tym typoszczakiem biggrin.gif
TheMichal
A jak z lagami ? Tak samo jak na oficjalnych serwerach KONAMI ?
Luku
Cytat(RaaDeeK @ May 1 2008, 23:48:19) *
typoszczakiem biggrin.gif

Co to znaczy, bo nie wiem smile.gif???

Tak- lagi są. Nie wiem czy jak w oryginale, bo nie grałem smile.gif. Ale i tak nie narzekam smile.gif.
RaaDeeK
no lagi są... grałem z jakimś typoszczakiem (czyli typem/kolesie/gostkiem/klientem itd.) z Wloch i ostro lagowało ;/ A zeby sie wbic na jakis server hamachi to sie trzeba naszukac ;/
cyziol1
ej a dziala ten motyw w pes 6 ???
whan
Reasumując:

Temat niezgodny z prawem oraz regulaminem forum issonline. Już wspominaliśmy kiedyś, znajdujemy się na forum publicznym i wszelkie przejawy piractwa bedą surowo karane...

Wszystko byłoby fajnie gdyby nie temat oraz treść pierwszego postu. PES Magazine Online nie został stworzony do propagowania piractwa ani łamania zabezpieczeń Konami. Autor stworzył go aby pominąć serwery Konami przy połączeniach online co w założeniu może zminimalizować lagi.

Dziękuje za uwagę.
Luku
Do Admina:

Sorki za złamanie regulaminu. Wiem, że mogłem inaczej to opisać, ale po co odrazu dawać ostrzeżenie?? I to 100%??? Dzięki za zmianę tematu. Nie chciałem, żeby to zostało tak odebrane. Po prostu źle odebrałem przeznaczenie magazina. Sorki.

Jest szansa, że to ostrzeżenie zostanie zdjęte??
krzychu117
Chłopak chciał pomóc. A wy go karacie... Czy on coś wspomniał o piractwie?? Napisał tylko źle temat. Przy okazji program troche minimalizuje lagi.
kristoffpes
witam mój kolega ma błąd w chwili połączenia sie z innym człowiekiem jak skończy odliczać - win 32 i rozłącza net - ma neo

help

a dokładnie (generic host process for win32 services)
pawelli
Whan wkońcu Luku nie zrobił tego umyślnie trzeba było na początku dać ostrzeżenie ale żeby odrazu tak surowo karać. Chłopak chciał tylko zademonstrować możliwości programu z którego nie trzeba korzystać.
Luku
Cytat(kristoffpes @ May 2 2008, 22:31:01) *
witam mój kolega ma błąd w chwili połączenia sie z innym człowiekiem jak skończy odliczać - win 32 i rozłącza net - ma neo

help

a dokładnie (generic host process for win32 services)

Witam. Bardzo bym chciał pomóc, ale niestety w tym przypadku nie dam rady smile.gif.

Pozdro
matys18
siema. Mam problem z PES2008 przez hamachi. A może bardziej problem z hamachi:/ kiedy chce dołaczyć do jakieś sieci, wpisuje nazwe hasło i dołącz i nic. Do każdej sieci tak mam. Czy załozyciel sieci musi byc online kiedy chce dołączyć? a może problem leży po mojej stronie?
Luku
Cytat(matys18 @ May 3 2008, 13:14:11) *
siema. Mam problem z PES2008 przez hamachi. A może bardziej problem z hamachi:/ kiedy chce dołaczyć do jakieś sieci, wpisuje nazwe hasło i dołącz i nic. Do każdej sieci tak mam. Czy załozyciel sieci musi byc online kiedy chce dołączyć? a może problem leży po mojej stronie?

Napisz na GG 11739429
matys18
Cytat(Luku @ May 3 2008, 13:20:58) *
Napisz na GG 11739429

problem rozwiązany wgrałem starszą wersje. Teraz poszukuję chetnych do gry;] dobry net 4 mb:) pisać na gg 6549140
matys18
nie wiem jak sie podłączyć. Mam łączyć sie przez ten program(Pesmagazine2008 Online) co ściągnołem czy przez normalną gre. Ten program na być cały czas właczony? Jak go(Pesmagazine2008 Online) uruchamiam to mam clinet i host, ale jak klikam to wyskakuje mi jakiś tekst chyba po włosku i cały czas migaxP Jak próbuje sie łaczyć przez gre to wpisuje hasło i błąd weryfikacji:/
whan
Gwoli ścisłości:

Program o którym mowa to Game Connector i służy do bezpośrednich połączeń między graczami (takie działanie radykalnie zmniejsza lagi). Najnowsza wersja oznaczona jest symbolem 1.5.2 (Pes launcher zawiera starszą wersję 1.5). Zarówno włosi jak i polacy ukradli go chińskim autorom tworząc swoje pseudo wersje Launcherów, nie wspominając ani słowem o prawdziwych autorach... GC do prawidłowgo działania nie wymaga żadnego hamachi (jest pomocne w określonej sytuacji, wew ip) czy też innego programu. Wystarczy patch 1.20 oraz instalacja wersji 1.5.2 w systemie.

Działanie:
1.Instalujemy GC 1.5.2 (poprzez uruchomienie Run Me First) oraz PES 2008 patch 1.2
2.Znajdujemy osobę z którą chcemy zagrać.
3.Otwieramy GC, wskazujemy plik Pes2008.exe.
4.Jeżeli zakładamy serwer, w puste pole wpisujemy swoje IP i klikamy na lewy przycisk(serwer).
5.Teraz przeciwnik wpisuje nasze IP w puste pole i naciska prawy przycisk (client).
6.Po 10 sek następuje połączenie pomiędzy dwoma komputerami (przyciski programu stają się nieaktywne).
7.Odpalamy PES2008 i wchodzimy w tryb network (w loginie wpisujemy cokolwiek).
8.Osoba zakładająca serwer wchodzi do gry jako serwer i może założyć pokój.
9.Osoba dołączająca do gry jako client, wchodzi jako client i może wejść do stworzonego pokoju.
10.Dalej możemy już swobodnie grać.
kristoffpes
z poprzednim problemem (win32) sie uporał ale jak juz sie chcemy podłączyć to wyskakuje błąd:
"Błąd nie udało sie uzyskać dostępu
artysta germanista
haha fajne da rade tak w pes 6 zagrać? luku poczekam na ciebie na gg to mi pomozesz ;p
whan
CYTAT(e.adrian @ May 3 2008, 15:23:20) *
haha fajne da rade tak w pes 6 zagrać? luku poczekam na ciebie na gg to mi pomozesz ;p

nie, nie da rady w pes 6.
artysta germanista
aj to szkoda bo wolę o wiele pesa 6, ale i tak fajnie, że pogram w piłkę od KONAMI a nie marną Fife 08 biggrin.gif. Tylko nie moge coś śćiągnąć tego magazine z rapida bo mam ten kod weryfikacyjny z tym zasranym kotem :/
mikolajkowalski08
witam! jestem nowy i zrobilem wszystko dokładnie jak tu jest napisane i gdy chcę już grac mecz i wybieram kolegę i wciskam nazwę serwera to pojawia się bląd co robić??? Pomocy gdy ktos wie o co chodzi to niech wbija na moje gg 9331575 z góry dzięki

matys18
witam. Mam problem z PES2008. Jak wgrałem patcha 1.20 to gra często potrafi sie przyciąć na kilka-kilkanaście sekund albo w trakcie ładowania sie gry zawiesić(podczas ładowania meczu online gra sie wiesza lub wyskakuje połączenie zerwane). Dzieje sie to na każdych detalach i rozdzielce. Nie moge odinstalować gry bo wyskakuje mi coś takiego (1154:Installer not found)
kristoffpes
witam. czy jeśli ja mam wgrany patch 1.20 a kolega z którym pykam nie ma go to czy jak go zainstaluje to lagi sie zmniejszą?
Luku
Cytat(kristoffpes @ May 4 2008, 09:15:35) *
witam. czy jeśli ja mam wgrany patch 1.20 a kolega z którym pykam nie ma go to czy jak go zainstaluje to lagi sie zmniejszą?

Siemka smile.gif.
Wydaje mi się, że ten kolega w ogóle nie zagra. Pozdro
kristoffpes
Cytat(Luku @ May 4 2008, 10:15:40) *
Siemka smile.gif .
Wydaje mi się, że ten kolega w ogóle nie zagra. Pozdro

czemu tak myślisz?
Luku
Cytat(kristoffpes @ May 4 2008, 14:13:10) *
czemu tak myślisz?

Dlatego, że wydaje mi się, że ten 1.20 niezbędny jest do gry przez Neta. Musi sobie go zainstalować niestety wink.gif.
robien92
mam pytanie:czy moge grac przez hamachi na spatchowanej wersji pes 2008(OE Patch + drobne dodatki piłki itp.)????
kristoffpes
ja gram z patchem od ynwa i gram z gościem mającym czystą wersje bez przeszkód
RaaDeeK
chyba musi byc patch 1.20, reszta do wyboru do koloru.
Luku
Liga angielska!!

Szczegóły na www.pes2008hamachi.fora.pl po zarejestrowaniu się. Serdecznie zapraszam.
bisaggio
wybaczcie, że odkopuję temat, ale zainteresowała mnie jego treść, jako że większość sieci hamachi na podanej stronce jest pełna bądź nieistniejąca, postanowiłem utworzyć swoją własną. Jej nazwa to proevo2008play, natomiast pass: 12345
w razie jakichś komplikacji piszcie na gg 513581, z góry pozdrawiam i liczę na chętnych sparingpartnerów ;]
oposq3
Chętnie zagram z tobą wieczorkiem bo nie mam czasu zbytnio
bisaggio
sieć jest zrobiona, tyle, że ze mną się póki co nie pogra, bo mi się system sypie i firewalla nie mogę wyłączyć, by się ostatecznie do gry włączyć ;] lekarstwo jest oczywiście jedno ^^ za najwyżej 2 dni ogarnę się ze wszystkim bo i muszę płytę ze sterami poszukać yhh jak ja to kocham, póki co możesz pograć z adamusem91 ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.