Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki Patch Najlepszy ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Kamilzolk
siema smile.gif
po pierwsze sory jesli temat juz był. więc tak daaawno nie grałem w pesa i nagle naszła mnie ochota smile.gif a że sie długo nie interesowałem nie wiem jaki patch jest aktualnie najlepszy ? chodzi mi o taki większy patch który zmienia "prawie" wszystko jak to byo ze starszymi częsciami pesa smile.gif proszę Was o porady i najlepiej link do patcha smile.gif
aha i jeszcze jedno bo wiem że ostatnio kiedy miałem pesa zainstalowanego i dokupiłem 2 gb ramu (więc razem mam 4gb) gra nie chciała chodzic bo coś tam było źle. widziałem że jest jakiś program czy coś który to naprawia ale nigdzie nie mogę go znależć smile.gif
prosze o pomoc smile.gif
z góry THX xD
Kamilzolk
dzieki za pomoc chłopaki smile.gif
marcin_p
Cytat(Kamilzolk @ May 1 2008, 21:58:42) *
dzieki za pomoc chłopaki smile.gif

Teraz jest tyle patchy..ze wybor masz duzy. Zalezy co cie interesuje. Jak chcesz pograc w nasza polska lige to wybierz Orange ekstraklasa patch. A jesli chodzi o jakis dobry zagraniczny patch to polecam ci Evolution patch 2. Fakt, ze wazy prawie 2 GB, ale warto go sciagnac, poniewaz sam mialem go przez jakis czas
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.