Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twoj Pes 2008 ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
herubq3
Witam jak wygladają wasze pes 08 z patchem
http://pl.youtube.com/watch?v=tml_JNxaRms
tutaj jest mój pkazany tylko obrazki gram full deltalach oraz rozdzielczości HD
ci którzy uważają ze pes 6 jest lepszy od 08 napewno się mylą
Vadiim
CYTAT(herubq3 @ Apr 28 2008, 19:10:55) *
Witam jak wygladają wasze pes 08 z patchem
http://pl.youtube.com/watch?v=tml_JNxaRms
tutaj jest mój pkazany tylko obrazki gram full deltalach oraz rozdzielczości HD
ci którzy uważają ze pes 6 jest lepszy od 08 napewno się mylą

Nie grafika chłopcze jest najważniejsza wink.gif
Niech ten 08 będzie nawet na HHDDD i niech będzie typową graficzną miazgą..
Niech będzie wink.gif I tak wiele osób nie będzie w niego grało .. Nie koniecznie ze względu, że wymagania są na prawdę wysokie..
Ze względu na to, iż ta gra jest FIFATOPCowsko podobna wink.gif

Dla tych, którzy odczuwają frajdę z gameplay'u a nie z grafiki - PES jest niemal grą idealną.

Dla tych (dla takich właśnie jak Ty..) którzy oceniają grę tylko i wyłącznie pod względem grafiki i to w sumie się tylko dla nich liczy - to właśnie wersja 08 jest wersją lepszą..
Wiadome... Nowa Generacja, więc logiczne, że sama grafika będzie znacznie, znacznie lepsza wink.gif

Ale tak jak pisałem ..
PES 08 dla mnie jest sztywny i żadne patche, HD nie HD.. Ciule, móle, dupe szwance.. Nie przekonają mnie do tego, aby właśnie grac w tę część smile.gif
jasiu802
według mnie nowy pes nie jest absolutnie gorszy od szóstki. Szóstka ma przewagę w postaci liczby dodatków, sprawniejszej gry online. W pes 08 gameplay też jest bardzo dobry. Nie ma dwóch takich samych akcji, takich samych goli. Tylko piłkarze troche dziwnie biegają. Ale to kwestia przyzwyczajenia.
Ja powiem tak: ci którzy powiedzą, że szóstka jest zdecydowanie lepsza to się mylą.
herubq3
Cytat(jasiu802 @ Apr 28 2008, 20:23:52) *
według mnie nowy pes nie jest absolutnie gorszy od szóstki. Szóstka ma przewagę w postaci liczby dodatków, sprawniejszej gry online. W pes 08 gameplay też jest bardzo dobry. Nie ma dwóch takich samych akcji, takich samych goli. Tylko piłkarze troche dziwnie biegają. Ale to kwestia przyzwyczajenia.
Ja powiem tak: ci którzy powiedzą, że szóstka jest zdecydowanie lepsza to się mylą.

W pes 6 jest tylko lepszy wybór do stadionów pes shop itp. a pes 08 jest lepszy gameplay grafika i co fajnie nowe tricki biggrin.gif
Pelas
eh...panowie o gustach się nie dyskytuje:)
ale jak dla mnie to ten nowy pes to porażka...
można powiedzieć, że w ciemno wymieniałem komputer dla tej gry... a tu porażka na całej lini....
w Pesie 2008 brakuje przede wszystkim tej magii, która posiadały wszystkie części począwszy od ISS PRO a skończywszy jak dla mnie na Pesie oznaczonym nr 6:)

Jak dla mnie to pozostaje czekać na nowego Pesa bo ten ... zalatuje trochę Fifąsmile.gif trzeba to przyznać Vadimowi:
cypress.amaru
tu nawet nie chodzi o sam gameplay
W pesa gram od pierwszej edycji na ps1... i w ta część mi się nawet przyjemnie gra (max detale, dodatek UefaEuro2008)

w tej części diabeł tkwi w szczegółach jak np.
- brak mozliwosci wyboru koszulek w Master League
- gole komputera z rzutów wolnych
JuveR
CYTAT(cypress.amaru @ śro, 21 maj 2008 - 12:18) *
tu nawet nie chodzi o sam gameplay
W pesa gram od pierwszej edycji na ps1... i w ta część mi się nawet przyjemnie gra (max detale, dodatek UefaEuro2008)

w tej części diabeł tkwi w szczegółach jak np.
- brak mozliwosci wyboru koszulek w Master League
- gole komputera z rzutów wolnych

Można już zmieniać stroje za pomoca kitservera tongue.gif
Nie będę powtarzał słów Vadiim'a więc napisz tylko że się pod nimi podpisuję rolleyes.gif
W najnowszą wersję zagrałem może 15-20 meczy i wróciłem do wersji z numerkiem 6 tongue.gif
RaaDeeK
a co oznacza rozdziałka HD?? napisz jak to sie ma do ilości pixeli.
pazi
CYTAT(RaaDeeK @ czw, 22 maj 2008 - 00:49) *
a co oznacza rozdziałka HD?? napisz jak to sie ma do ilości pixeli.

http://pl.wikipedia.org/wiki/HDTV#Rozdzielczo.C5.9Bci_HDTV
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.