Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Shadows Edit On Turf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
rolando97
Witam mam nie lada problem z edycja cieni na stadionie... mianowicie zabralem sie za edycje emirates  stadium do ss,wyedydowalem niemal juz wszystkie teksturki przez ggs lecz nie mam
 pojecia jak zrobic by w 
day fine summer nie bylo tak ciemno, aby na murawie swiecilo slonce i by padal cien z zadaszenia... wiem ze plik odpowiedzialny za cienie jest w stad1_main.bin tyle ze przez ggsa go nie odnalazlem. Udalo mi sie znalesc program shadow maker tyle ze nie moge go opanowac:/  da sie to jakos zrobic nie konwertujac stadionu do rhino?? chyba tak ale trzeba to zrobic shadow makerem jak ktos potrafi sie nim obslugiwac to czekam na pomoc... z gory dziex
Wookiee
Hey rolando wiesz juz jak robic cien ?? bo tez szukam tego i nikt nie potrafi pomoc a wiem ze ludzie to jakos robia bo jednak jest kilka stadionow z ciniem ;p
OskaR
Cienie usuwają się przy wstawianu belek bo bramek.
Cienie są tylko na tych stadionych w których od początku są belki.
Wookiee
musi sie dac jakos wrzucic cien

jak otwieralem stad1_main.bin gdzie jest cien w day_fine WE picture decoder'em to byl tam taki jeden plik z narysowanym cieniem
ale jak wyexportowalem go i wrzucilem w tym samym miejscu na innym stadionie to nie bylo juz widac tego cienia/
wiec to pewnie tak latwo az sie nie da zrobic.

Acha rolando skad masz ten shadow maker bo jak w google szukam to same pierdoly wyskakuja ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.