Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes Kilka Pytań
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
herubq3
Hej wszystkim czy mógłby ktoś mi podesać pliki z orginalnego soundtracka tylko z menu ?
i dlaczego jak gram man utd to mają wyjazdowe czarne stroje a jak grała barca vs man utd to miały białe ?
Credt
Białe stroje Manchesteru są uznawane jako alternatywne lub tzw. trzecie. Normalnie w lidze grają w czerwono-białych lub czerwono-czarnych domowych i czarnych wyjazdowych. Czasem (przy zbieżności kolorów z drużyną przeciwną) zakładają stroje białe lub biało-czarne w stylistyce z poprzedniego sezonu (z czarnym herbem klubu).
Z pewnością (jeśli masz kitserver) białe stroje również są dostępne w PESie, ale można nimi grać jedynie w Pucharze, Lidze lub Master Lidze. W towarzyskim nie da rady ich "założyć" wink.gif
herubq3
Cytat(Credt @ Apr 25 2008, 09:08:20) *
Białe stroje Manchesteru są uznawane jako alternatywne lub tzw. trzecie. Normalnie w lidze grają w czerwono-białych lub czerwono-czarnych domowych i czarnych wyjazdowych. Czasem (przy zbieżności kolorów z drużyną przeciwną) zakładają stroje białe lub biało-czarne w stylistyce z poprzedniego sezonu (z czarnym herbem klubu).
Z pewnością (jeśli masz kitserver) białe stroje również są dostępne w PESie, ale można nimi grać jedynie w Pucharze, Lidze lub Master Lidze. W towarzyskim nie da rady ich "założyć" wink.gif

aha dzięki a i mam jeszcze jeden problem a wiec dzisiaj zagrałem sobie legią a tu patrze koszulki ma złe tzn że wyjazdowe mają dobre a swoje mają innego klubu zagranicznego tak samo jest z innymi zespołami OE co jest nie tak ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.