Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przerobka Twarzy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
-artur-
Mam prosbe do kogos kto chociaz troche orientuje sie w tworzeniu/edytowaniu twarzy. Otóz sciagnołem z gamingaccess twarz ale była ona tak wykonana ze oprocz twarzy posiadała tez "czarne rekawy i rekawice". Zedytowałem to i teraz juz wszystko jest tak jak chce tylko mam problem z oczami. W grze zamiast gałek ocznych sa czarne dziury. Wiem ze na texturze pod zebami jest miejsce na oczy ale nie potrafie ich wykonac tak zeby było w miare ładnie. Jezeli ktos mógłby to dla mnie wykonac to byłbym wdzieczny.Oto ta teksturka:

Teskturka
bartek-brt
Problem tkwi w tym że źle zapisałes tą teksture. Zamiast szareko, lekko przezroczystego tła jest czysto czarne.
Niestety nie pamiętam jak sie to robiło ale zapisz w rgb i w png. To powinno pomóc.
-artur-
Cytat(bartek-brt @ Apr 23 2008, 21:44:06) *
Problem tkwi w tym że źle zapisałes tą teksture. Zamiast szareko, lekko przezroczystego tła jest czysto czarne.
Niestety nie pamiętam jak sie to robiło ale zapisz w rgb i w png. To powinno pomóc.

Teraz mam taka.. tylko ze w grze zamiast oczu niema juz dziur tylko "ping pongi":) Gdyby teraz dorobic ładnie oczka to powino byc git.. tylko ze ja juz tego nie potrafie...

tekstura 2
-artur-
Wiatam ponownie. tym razem moja prosba sie ograniczy.. otoz potrzebuje kogos kto posiada Fireworks'a. Sam bardzo chetnie bym go sobie sciagnał ale mam problem z netem i korzystam okazyjnie u kumpla i niemam mozliowsci pobrania tego programu a jest mi on potrzebny do tego aby przerobic powyzsza teksturke tak aby grze była zajebista:)

To jest tutorial jak to zrobic http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=44814 i gdyby ktops mogł wykonac to na teksturce z posta powyzej błbym wdzieczny. No chyba ze ktos zna jakis inny program ktory wazy mniej a mozna nim zastapic Macromedia Fireworks. Zgory dzieki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.