Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kiedy Komentarz Do Pesa Z Fify Wersja Finalna?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
kristoffpes
?
marcin_p
Co to ma byc za temat? a i jeszcze tresc twojego posta : "?". haha marne masz słownictwo... Tak w ogole to jest przeciez oficjalny temat o komentarzu do pesa. Nawet szukac nie umiesz?
kristoffpes
W odpowiedzi na post "marcinpiast11":

po pierwsze: o czym jest ten temat jest jasno napisane - trzeba tylko czytać uważnie i ze zrozumieniem.

po drugie: treść posta jest osobistą sprawą piszącego - nie sztuką jet nawalić 100 zdań, a i tak nikt nie zrozumie o co chodzi.

po trzecie: sądząc po Twoim poście i jego pretensjonalnych charakterze jesteś ogarnięty jakimiś kompleksami niższości - być może chciałbyś być moderatorem - ale cóż za wysokie progi na twoje nogi i trudno Ci z tym żyć.

po czwarte: prosiłbym Cię o wskazanie linku do oficjalnego tematu na temat komentarza

po piąte: szukałem odpowiedniego tematu... - ale znalazłem takiego bazyla jak Ty!
jasiu802
ja popieram marcina. Twój post jest szczeniacki. Mogłeś zadać to pytanie w temacie o komentarzu. Niepotrzebnie zakładałeś nowy temat

tutaj jest temat http://board.issonline.pl/index.php?showto...60&start=60
marcin_p
Dobrze ze na tym forum jest sporo kompetentnych uzytkownikow takich jak Jasiu802. Nie mam zamiaru sie kłocic z tobą kristoffpes bo nie od tego jest to forum. A i jeszcze jedno: nie mam zadnego kompleksu nizszosci. Pozdrawiam
sharkerblue
Panie Admine zamknij temat bo przyczynia sie do rozpadu forum!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.