Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wazne Pytanie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Maarcin80
witam chciałbym sie dowiedziec czy istnieje taki patch lub dodatek do pes 6 gdzie mozna zakupywac sobie pilkarzy lub cos w tym stylu poniewaz własnie gralem z kolesiem w sieci i gram Olimpikiem Lion i mial w skladzie miedzy innymi
Van der sara,Rio Ferdinanda,roneya,C.ronaldo.adriano,henry wiec prosze o odpowiedz co jest potrzebne azeby tak sobie sklady pozmieniac
KubixDublin
Cytat(Maarcin80 @ Apr 21 2008, 00:13:42) *
witam chciałbym sie dowiedziec czy istnieje taki patch lub dodatek do pes 6 gdzie mozna zakupywac sobie pilkarzy lub cos w tym stylu poniewaz własnie gralem z kolesiem w sieci i gram Olimpikiem Lion i mial w skladzie miedzy innymi
Van der sara,Rio Ferdinanda,roneya,C.ronaldo.adriano,henry wiec prosze o odpowiedz co jest potrzebne azeby tak sobie sklady pozmieniac

Wchodzisz w edycja i tam dajesz zarejestruj piłkarz wybierasz klub piłkarza którego chcesz miec najezdzasz na pilkarza dajesz enter i wybierasz swoj klub PROSTE
pozdro
Maarcin80
Cytat(KubixDublin @ Apr 21 2008, 08:30:48) *
Wchodzisz w edycja i tam dajesz zarejestruj piłkarz wybierasz klub piłkarza którego chcesz miec najezdzasz na pilkarza dajesz enter i wybierasz swoj klub PROSTE
pozdro

no spoko wszystko gra ale w jak gram w sieci nie mam tego skladu z nowymi pilkarzami opcja jest tylko przy grze z kompem lub z kumplem jak gram np mecze towarzyskie a jak zrobic zeby ten sklad byl rowniez przy grach w sieci??
Arek.PL
Cytat(Maarcin80 @ Apr 21 2008, 10:30:07) *
no spoko wszystko gra ale w jak gram w sieci nie mam tego skladu z nowymi pilkarzami opcja jest tylko przy grze z kompem lub z kumplem jak gram np mecze towarzyskie a jak zrobic zeby ten sklad byl rowniez przy grach w sieci??

Bo tym sposobem co Ci napisał KubixDublin nie zmienisz składów grając przez sieć, są specjalne ofy które zmieniają składy Online w O_text.
Zapewne jest jakiś program do tego aby zmienic sklady ale ja nie wiem jaki.

Pozdro
Maarcin80
Cytat(PLayer-Arek @ Apr 21 2008, 12:41:44) *
Bo tym sposobem co Ci napisał KubixDublin nie zmienisz składów grając przez sieć, są specjalne ofy które zmieniają składy Online w O_text.
Zapewne jest jakiś program do tego aby zmienic sklady ale ja nie wiem jaki.

Pozdro

bylbym wdzieczny za namiary na takie cos dajcie znac jak bedziecie mieli namiary wazne dla mnie to jest pozdrawiam
Orange_91
Cytat(Maarcin80 @ Apr 21 2008, 14:41:49) *
bylbym wdzieczny za namiary na takie cos dajcie znac jak bedziecie mieli namiary wazne dla mnie to jest pozdrawiam

Ja wiem jak takie coś zrobić ale nie podam Ci jak to zrobić.
Tylko dam Ci link do tego:
http://www.issonline.pl/index.php?cmd=poka...p;id=1202635184
Maarcin80
Cytat(Orange_91 @ Apr 21 2008, 14:55:41) *
Ja wiem jak takie coś zrobić ale nie podam Ci jak to zrobić.
Tylko dam Ci link do tego:
http://www.issonline.pl/index.php?cmd=poka...p;id=1202635184

mad.gif mad.gif unsure.gif unsure.gif CZEMU NIE CHCESZ PODAC!!!???!!!??!!!???
Orange_91
Cytat(Maarcin80 @ Apr 21 2008, 16:05:18) *
mad.gif mad.gif unsure.gif unsure.gif CZEMU NIE CHCESZ PODAC!!!???!!!??!!!???

Czy nie jasno wyjaśniłem sie na gg? Musisz jeszcze zadawać oficjalne pytania w temacie?
Nie chcę powiedzieć Ci jak to zrobić bo nie potrzebny kolejny gracz online, który będzie grał dreamteamem składającym sie z Ronaldinho, C. Ronaldo, Adriano, Adriano itp graczami.
Maarcin80
Cytat(Orange_91 @ Apr 21 2008, 16:07:36) *
Czy nie jasno wyjaśniłem sie na gg? Musisz jeszcze zadawać oficjalne pytania w temacie?
Nie chcę powiedzieć Ci jak to zrobić bo nie potrzebny kolejny gracz online, który będzie grał dreamteamem składającym sie z Ronaldinho, C. Ronaldo, Adriano, Adriano itp graczami.

typowa mentalnosc polaka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.