Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klasyczne Polskie Zespoły
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
X_Climber
Mam do zaproponowania zespołowi PolEvo pomysł...Mianowicie z drużyn obecnej Ekstraklasy zrobić klasyczne zespoły jak np. Widzew za czasów kiedy grał w CL, Legii warszawa 66-78 z Kazimierzem Deyną czy Górnikiem Zabrze za czasów kiedy wygrał z Romą po rzucie monetą. Uważam też, że niektórzy chcieliby zagrać zespołem Wisły Kraków, gdy mieli skład z Żurawskim i Frankowskim. To jest tylko taki mój skromny pomysł może kiedyś o tym pomyślicie smile.gif Sądzę, że byłoby ciekawie :> Pozdrawiam rolleyes.gif
Orange_91
Cytat(melvinkbb @ Apr 19 2008, 18:10:04) *
Mam do zaproponowania zespołowi PolEvo pomysł...Mianowicie z drużyn obecnej Ekstraklasy zrobić klasyczne zespoły jak np. Widzew za czasów kiedy grał w CL, Legii warszawa 66-78 z Kazimierzem Deyną czy Górnikiem Zabrze za czasów kiedy wygrał z Romą po rzucie monetą. To jest tylko taki mój skromny pomysł może kiedyś o tym pomyślicie smile.gif Sądzę, że byłoby ciekawie :> Pozdrawiam rolleyes.gif

Raczej nie ma co sie spodziewać takiego patcha.
X_Climber
Cytat(Orange_91 @ Apr 19 2008, 18:13:25) *
Raczej nie ma co sie spodziewać takiego patcha.

Szkoda unsure.gif A dlaczego?
Jacmen
Grupa PolEvo pracuje nad jednym patchem wyłącznie Orange Ekstraklasa. Nad innym nie ma sensu, może ktoś inny się tego podoła.
X_Climber
Ehh...No to może jako dodatek w wersji 4.0 zrobić reprezentacje polskich aktorów ;] ?
Orange_91
Cytat(melvinkbb @ Apr 19 2008, 18:28:31) *
Ehh...No to może jako dodatek w wersji 4.0 zrobić reprezentacje polskich aktorów ;] ?

To jest poważny patch. Nie będziemy dodawać takich głupich dodatków, które nie każdemu przypadną do gustu.
Kamiloxx
melvinkbb zauważ że samego ofa robi się ok. 1,5 miesiąca (porządnego). i jeszcze kitserwer p_text,0_text i folder data! A poza tym lepsze są drużyny obecne a nie dość że najlepsi Patchmakerzy robią OE 4.0 to jeszcze na obecne składy! Chłopaki jesteście najlepsi !
X_Climber
Po jakiego grzyba odswiezasz ten temat?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.