Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam Bardzo Poważną Proźbę...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
jj07
Jako nowy "user" pozwolę sobie przedstawić mą sytuację. Gram w PESa 6 od ponad półtorej roku! Gra ta w przeciwieństwie do PES 2008 jest świetna. W pewnym momencie, zaczyna mi się jednak nudzić. Brakuje mi czegoś nowego. Otóż postanowiłem, że postaram się wgrać do gry różnego rodzaju patche... (wiadomo: twarze; tu między innymi; buty, stadiony...etc). Problem, w tym, że jest to dopiero taka idea, nie mam żadnego pojęcia jak to zrobić, od czego zacząć, jakie programy ściągnąć. Ale to nie koliduje z tym, bym mógł zacząć. Jednak mam proźbę - czy mógłby mi ktoś, opisać jak wygląda mniej więcej wgrywanie twarzy (na początek). Jakąś obszerną (lub nie) instrukcje. Co trzeba "ściągnąć", co zrobić, co wgrać... etc. Wy wiecie najlepiej. Z góry dziękuję.

Orange_91
Jak instalować twarze:
http://www.issonline.pl/tutoriale.php?cmd=...735&kat=art
jj07
Cytat(jj07 @ Apr 13 2008, 17:51:36) *
Jako nowy "user" pozwolę sobie przedstawić mą sytuację. Gram w PESa 6 od ponad półtorej roku! Gra ta w przeciwieństwie do PES 2008 jest świetna. W pewnym momencie, zaczyna mi się jednak nudzić. Brakuje mi czegoś nowego. Otóż postanowiłem, że postaram się wgrać do gry różnego rodzaju patche... (wiadomo: twarze; tu między innymi; buty, stadiony...etc). Problem, w tym, że jest to dopiero taka idea, nie mam żadnego pojęcia jak to zrobić, od czego zacząć, jakie programy ściągnąć. Ale to nie koliduje z tym, bym mógł zacząć. Jednak mam proźbę - czy mógłby mi ktoś, opisać jak wygląda mniej więcej wgrywanie twarzy (na początek). Jakąś obszerną (lub nie) instrukcje. Co trzeba "ściągnąć", co zrobić, co wgrać... etc. Wy wiecie najlepiej. Z góry dziękuję.

Skąd popradź FaceServer?

I jedno pytanie - czy są jakieś skutki uboczne tego. Mowa np. o utracie danych z PESa inne tego typu...?
perONE
faceserver do skladnik KITSERVERa wiec pobierz ten prrogram; pozniej wklej (po wypakowaniu) do folderu z pesem a pozniej juz tylko zabawa z texturkami, binami, mapami etc.

a danych zadnych nie utracisz smile.gif
jj07
Cytat(perONE @ Apr 13 2008, 18:40:15) *
faceserver do skladnik KITSERVERa wiec pobierz ten prrogram; pozniej wklej (po wypakowaniu) do folderu z pesem a pozniej juz tylko zabawa z texturkami, binami, mapami etc.

a danych zadnych nie utracisz smile.gif

dziękuje za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie - czy teksturę twarzy można jakoś zmienić? Jakiś program do tego jest?
perONE
ninic nie zamieniasz. sciagasz twarz(bin fejsa + bin wlosow) i wgrywasz odpowiednio do folderu face i hair (to w GDB w kitserwrze)
BadNewz
I pamiętaj o mapie bo bez tego raczej nie zauważysz w grze żadnej zmiany...

PS Swoją drogą świetne miejsce na topic wink.gif

PS2 Piszemy "prośbą", a nie "proźbą" od prosić smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.