Witam. Posiadłem grę Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007. Nie jest to co samo co pes6 jednak postanowiłem wgrać patcha OE.v3 by cieszyc się naszą rodzima ekstraklasa. Wszystko przebiegło bez problemu jednak jest pewien problem... Gra nie ma polskiej wersji językowej stąd wgranie patcha jest lekko utrudnione. Problem jest przy pliku p_text.afs. w anglojezycznej wersji gry nie ma go, jest natomiast u_text.afs i wychodzi na to ze trzeba właśnie ten plik spatchowac. Niestety po spatchowaniu gdy uruchamiam grę przed przejściem do menu głównego wywala mnie do windy. Można by grać co prawda bez tego ale pojawiają sie dwie niedogodności. Pierwsza to czarne tło i czarna czcionka w tych prostokącikach co wyświetlane jest nazwisko gracza podczas meczu. efekt: nie widać wcale nazwisk. Drugi problem jest taki że podczas meczu w miejscu zegarka jest białe puste pole i w miejscu wyniku również puste pole białe tylko wynik widać ale brzydko to wygląda... Wie może ktoś które dokładnie pliki z p_text.afs odpowiadają za tło i kolor czcionki w tych prostokącikach z nazwiskami na dole ekranu podczas meczu? i za wynik i scoreboard. prosił bym o podanie numerów ich, sprobował bym podmienić je i może by i poszło.