szczerze??? Top player jest bardzo prosty. Na czym polega trudność?? A więc tak:
1. komputer gra atakiem pozycyjnym co straaaaaaaasznie wkurza... jak przez 10 minut meczu podaje w srodku boiska z jednej polwy na druga itd.
2. Komputer oszukuje jak siemasz wiktor. Czemu?? robie wslizg, przewracam pilkarza przeciwnej druzyny(odbieram pilke)... moj pilkarz tak sie wlecze ze zanim wstanie to juz przeciwnik zdązy gola strzelic.... to nie koniec.... zawodnicy komputera blokują moich... a moi nie blokują zawodnikow komputera.. czemu? a tego to juz nie wiem. Dodatkowo sędzia nie gwizdze mi fauli, ale do tego juz sie przyzyczailem. Ponadto jak biegne C.Ronaldo z piłką to jakis pilkarz 2 ligi dogania go i zabiera mu piłkę... wniosek -> C.Ronaldo jest gorszy od jaiegoś szmacianego obrncy z 2 ligi. Mozna by duzo tak wymieniac do jutra te oszustwa komputera.
Pomimo tych szustw niemal kazdy mecz wygrywam strzelając 5, 6 bramek.. czasem sie trafi 8. Najwazniejsze to strzelic pierwszą bramke... Następnie komputer zacznie grac coraz dalej od swojego pola karnego, a wtedy ja atakuje z kontry

Mam 3 napastnikow wiec nie ma problemu ze strzeleniem gola. A teraz najwazniejsze pytanie... czemu napastnicy schodzą mi na boki zamiast do pola karnego??? A jak mnie wkurza to ze napastnicy zamiast wychodzic na wolne pole (w polu karnym) zeby im podac pilke z boku i zeby strzelili na pusta bramke... to oni stoją przed polem karnym.. kryci przez 5 obroncow i czekają na podanie. Czasem zdazy sie cud ze ktos wyjdzie na wolne pole i strzeli brameczke.... PES 2008 to NAJBRARDZIEJ WKURZAJĄCA GRA NA ŚWIECIE... ale jest kozacka jak sie wygrywa

(w szegolnosci na top player).
Ja tam kontuzji nie mialem od baaaaaardzo wielu meczy, a zawodnicy nie męczą się jakos bardzo szybko.