Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe logo Ekstraklasy
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
walczu
user posted image

Tak oto prezentuje sie nowe logo IDEA Ekstraklasy. Co wy na to?
kosa
idea - chuje nie lubie ich :twisted:
logo beznadziejne
Hawok
mi sie podoba bynajmniej lepsze to niz te PZPN LOGO ;/
Dr@gon
Logo jak logo, ale zobaczy jak jego zmiana wpłynie na poziom gry na naszych boiskach ;D .
kemot
Logo nie zmieni poziomu naszej pilki, takie czasy ze sponsor to podstawa.

PS: Mam idee i bardzo jestem zadowolony biggrin.gif
dj_adamus
Logo fajne!! Widać po nim że za niedługo Idea zmieni się na Orange!! Ciekawe... czy będzie taniej:)
j.osti
przypomina mi "fairplay"... naprawdę nie wiem czemu
Polduś
Moim zdaniem LOGO beznadziejne :roll:
Jocker
Ty poldus wes cos wreszcie powiedz w stylu: "no fajna bardzo" a nie tylko BEZNADZIEJNA, DO DUPY itp. :? A ja sądze ze jest logo wyjebane ale tez mi przypomina "fairplay" :wink:
saper
logo fajne powiedzial bym super tylko by moze zmienili to biedronke na jakas inna tongue.gif np. Hi-Vis
halladin
a mi sie nie podoba---bo to nie jest logo prezentujące lige tylko jakies okazjonalne logo imprezy ala mistrzostwa swiata<wersja odrzucona:)>,,,,,,,poza tym czesc gorna nie koresponduje z prostokatem,,,,,,,właściwie to chałka:)
StraY
liga POLSKA i pomarańcz dominuje w kolorystyce? a ble!! tongue.gif chociaż graficznie przedstawia się sympatycznie całkiem tongue.gif
Drakkar
Z tą Ideą i PZPN wybuchła kolejna afera... Podobno Wisła, Legia, Amica i Groclin odmòwiły wywiązania się z umowy podpisanej przez PZPN oraz Ideę "za ich plecami". Ciekawe co z tego wyniknie.
boberto
logo jest nienajlepsze.... ale coz to tylko pzpn i idea laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.