Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro-evo Editor 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Tools
merzik
Wszyscy którzy są zainteresowani zapraszam do pobrania Pes Editor 2008
Jak często się męczyliśmy z wgraniem dodatku, jak często grając w Pesa będąc już przy polu karnym, ukazywał nam się ekran z pulpitem windowsa? Niejaki goldorakiller stworzył Pro-Evo Editor 2008 V 0.2.1 for PES 2008, który na pewno nam da więcej radości z "rasowania " Pes 2008. Dzięki temu edytorowi możemy zmieniać prawie wszystko w tej najnowszej odsłonie Pesa.
Można min.
- Poprawiać Drużynę importową z OF2
- ulepszać Eksportowy/import. csv (klubu drużyny i więcej)
zapraszam wiec do pobierania>TUTAJ POBIERZ
robien92
sciagłem pro-evo editor v.0.2i gdy puszczam go wyskakuje mi komunikat "aplikacja nie została własciwie zainicjonizowana(0xc0000135).kliknij ok aby zakonczyc aplikacje." co mam robic??????
robien92
ok juz mam .
robien92
jak sie robi transfery w pes editorze?????
adammm87
A mozna wiedziec jak zrobiles ze Ci dzialalo??? bo mi wyskakuje ten sam blad:( Pozdro
herubq3
ja mam takie cos http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2cf7ab44d1976235.html
Swiezak
CYTAT(adammm87 @ wto, 17 cze 2008 - 23:57) *
A mozna wiedziec jak zrobiles ze Ci dzialalo??? bo mi wyskakuje ten sam blad:( Pozdro

bo żeby działało potrzeba zainstalować NET Framework 2.0. i wszystko wtedy śmiga bynajmniej u mnie smile.gif
Damieen
witam, jezeli dokonam jakichś zmain tym programem, to póxniej poza ZAPISz mam cos jeszcze klikać ?

z góry dzięki za odpowiedź.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.