Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdb Folder Colected By Evofans.net
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
djbarca
Mam zaszczyt przedstawic wam nasz najnowszy patch, ktorym jest GDB Folder do PES6 czyli zbior wielu dodatkow na sezon 07/08. W skrocie napisze co on zawiera:

* Ponad 1000 pilek

* Ponad 1000 par butow

* Stroje dla weszystkich druzyn klubowych i reprezentacji na sezon 07/08!

* Bardzo duzo twarzy zawodnikow i fryzury!

Pliki zamieszczone na Rapidshare.com!

Instalacja:
------------

Wystarczy tylko skopiowac folder GDB do katalogu Twojego KiServera!

W razie problemow pisz [email protected]! Lub http://www.Evofans.net

INSTALL:
------------

Just copy folder GDB in your Kitserver folder.
If u have a problems visit evofans.net.

DOWNLOAD:

http://forum.evofans.net/viewtopic.php?f=10&t=691

sayek
Jak do tego trzeba of to lipka
Orange_91
Pasowałoby dać of pod ten folder GDB. A tak w ogóle to co z tego, że jest tam 1000 piłek, 1000 butów i masa twarzy. Tutaj nie chodzi o jakieś wielkie cyfry, olbrzymie ilości, lepiej dać paczkę 50 piłek wysokiej jakości niż 1000 lipnych tak samo z resztą. Nie wielkość a jakość ma znaczenie. Nie wiem co tam zamieściłeś ale nie wydaje mi się aby przy takich ilościach wszystko trzymało poziom.
djbarca
Cytat(Orange_91 @ Apr 6 2008, 10:37:22) *
Pasowałoby dać of pod ten folder GDB. A tak w ogóle to co z tego, że jest tam 1000 piłek, 1000 butów i masa twarzy. Tutaj nie chodzi o jakieś wielkie cyfry, olbrzymie ilości, lepiej dać paczkę 50 piłek wysokiej jakości niż 1000 lipnych tak samo z resztą. Nie wielkość a jakość ma znaczenie. Nie wiem co tam zamieściłeś ale nie wydaje mi się aby przy takich ilościach wszystko trzymało poziom.

Wstawilem pilki roznych firm najwiecej jets adasia i nike. A buty sa przyporzadkowane do kazdego gracza.
sayek
Wielka szkoda że nie ma tam strojów dla Orange Ekstraklasy.
kostek
Cytat(Orange_91 @ Apr 6 2008, 08:37:22) *

Ano zgadzam się jak najbardziej.
Jakość - nie ilość.
djbarca
hmm ekipa ktora tworzyla stroje OE musialaby wyrazic zgode..
Grosio
A bedzie do tego OF ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.