siemka!
chicalbym wgrac ten barcelona patch ale jestem ciemny w tych programach importujących, ostatnio wgrywalem cos do pes 3 rok temu... :oops: Prosilbym o doklana instrukcje wgrania tego patcha...
Raffels
Mar 8 2005, 20:07
A pliku readme to ty nie masz??
mam, ale co mi da slowo "importuj" dla mnie to trzeba "otworz to i potem to..." wiec prosze o pomoc
Dj_Dario
Mar 8 2005, 23:26
Patch ogòłem fajny, trochę za dużo jednak tych wstawek Barcelony :shock: , twarz Ronaldinho masakra, chyba ze mam jakis błąd, ale ogòłem wporzo.
Makavelli
Mar 11 2005, 09:46
A ja mam inny problem. A mianowicie: Z twarzy znajdujacych sie w tym patchu tylko twarz Ronaldinio mam w grze chociaz wszystkie wrzucilem za pomoca GS. Wie ktos moze o co chodzi?
Nie ustawiles opaccity pewnie...
Mani3k
Mar 11 2005, 12:21
Ja mam ròwnież ten sam problem co kolega, mianowicie, działa mi tylko twarz Ronaldinho...
Jeśli można wiedzieć co to jest ta opcja opaccity i gdzie sie ją włącza?? :wink:
drako1
Mar 11 2005, 12:31
Nie ma jakiegoś opisu jak zaimportować tego patcha???
Bo nie mam pojecia jak to zrobić

:oops:
Mariolo
Mar 12 2005, 14:30
mam dwa pytanka, czy można to jakoś zainstalować w WE8? i druga sprawa, czemu działa mi tylko twarz Ronaldinho?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.