Hej wszystkim,
mam 2 problemy z pes 2008 i od razu chciałem zaznaczyć, że spędziłem sporo czasu na szukaniu rozwiązania po różnych forach... Jak widać bezskutecznie, zatem jeśli ktoś chciałby mi wytknąć, że "to już gdzieś było", to proszę bardzo...oczywiście najlepiej z informacją gdzie:)))
Do rzeczy więc:
1. Zainstalowałem sobie kitservera i przy jego użyciu coś, co się nazywa PES Revolution (stroje, nowy Option File). Wszystko fajnie (no może poza strojami kilku drużyn, które przypominają stroje Chelsea), ale jest duży problem - chcąc grać w 2 osoby, jak daję pada jako kontroler 2. to tak jakby nie chciał wczytywać tego nowego Option File - stroje są już nowe, ale składy z powrotem takie jak w wersji pierwotnej gry...Da się w ogóle grać w więcej osób na nowym OF? Anyone?
2. Problem nieco bardziej frustrujący niż powyższy. Mianowicie gra przycina się zawsze w jednej konkretnej sytuacji: po odbiciu strzału przez bramkarza, ewentualnie po odbiciu strzału od obrońcy. Powoduje to chwilowe spowolnienie i dalej gra toczy się normalnie. Jest to o tyle dziwne, że z tego co widzę na forach ludzie zwykle piszą o spowolnieniach przy powtórkach, itp - ja nie mam z tym problemu. Dodam jeszcze tylko, że właściwie nie zależy to od rozdzielczości ani poziomie detali na jakich gram (to znaczy jak ustawię wszystko na maxa to gra chodzi troszkę mniej dynamicznie, ale generalnie zacina się zawsze w tym samym momencie). Acha, mój sprzęt to:
Geforce 7600GS 512 MB
1 GB RAM
AMD Athlon 64 3200+ 2GHz
160 GB HD
Bardzo proszę wszystkich lepiej zorientowanych o pomoc!!
Z góry wielkie dzięki,
pozdrawiam