Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wining Eleven Liveware Evolution
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
darch
Jak tam grał już ktoś w nową odsłonę WE?? jak dobrze pamiętam miała wyjść 3go marca w japonii (to i w sklepach internrtowych pewnie też 8) )
nie mam playa ale ciekawią mnie jakie nowe ruchy ,zagrania dodali japońcy
Dino
Ja widzialem filmik i koles w barwach czerwono-niebieskich(czyli barcelony) robi trick znanego nam dobrze ronaldinho a poza tym nic dziwnego i nie znanego nam z PESa4 nie widzialem a szkoda ale dla tego tricku warto czekac na odslone pc lub patch z nowymi trickami biggrin.gif
Dr@gon
Ja widzialem filmik i koles w barwach czerwono-niebieskich(czyli barcelony) robi trick znanego nam dobrze ronaldinho a poza tym nic dziwnego i nie znanego nam z PESa4 nie widzialem a szkoda ale dla tego tricku warto czekac na odslone pc lub patch z nowymi trickami biggrin.gif

Patch z trickami :?: Nie wierze biggrin.gif
Edek
na 99% nie będzie odsłony na PC
a oto nowości:
-po przywileju sedzia moze ukarac kartka faulujacego gdy akcja zostania pozniej przerwana
-poprawione strzaly glową
-nie mozna juz tak latwo lobowac bramkarzy(jak w pes4),ale za to mozna spokojnie wykorzystac sytuacje sam na sam zwyklym strzalem obok bramkarza(w pes 4 czesto napastnik trafial w bramkarza)
- duzo bramek pada po uderzeniach z woleja zawodnicy nie strzelają na siłe glowa tylko potrafia poczekac i uderzyc z woleja
-mozna latwiej rzucac pilke za linie obrony
-utrudniony driblling z R2, obronca ma wieksza przewage nad napastnikiem
-i na koniec wprowadzono slynny zwod ronaldinho flip-flap(efektowny,ale podobno nie efektywny)
http://homepage.ntlworld.com/gordon.y/flipflap.avi

niedługo będę miał okazję zagrać to zrelacjonuje własne wrażenia ;D
Mani3k
Wie ktoś czy wogòle ukaże się wersja na blaszaka :?:
Kurcze szkoda jakby się nie ukazała sad.gif
Ponoć Konami uzyskało wszytkie licencje na koszulki i nazwiska :!:
Ale jazdaaaaa i jeszcze zwodzik flip-flap :evil:
Chyba będę płakał sad.gif
norek
zgadza sie w tej grze przy patchu jest mozliwy zwod ronaldinho widzialem dzisiaj na wlasne oczy a z tego co wiem na PC w to nie pogramy smile.gif
michau000
a na xbox'a nie ma? :cry:
juniorinho
miałem ostatni tydzień przyjemnośc pogrywania w tą wersję WE i musze powiedzieć że panowie z konami znow pokazali jak wiele sa warci.

co do nowości to jak pisał Edek kilka postòw wyżej... dodam do kilku własne spostrzeżenia:
-poprawione strzaly glową zdecydowanie trudniej się tera strzela ale rzeczywiście realistyczniej to wyglada. właściwie trudniej się strzela jest nieprecyzyjne... trudniej dojść do czystej pozycji strzeleckiej ale jak mamay czas to można i mocno i precyzyjnie uderzyć
-nie mozna juz tak latwo lobowac bramkarzy rzeczywiście na 1 rzut oka ten element uległ chyba największej zmianie . ale lobik przy użyciu L1 nie jest wcale aż tak trudny a daje dużo więcej radości
-mozna latwiej rzucac pilke za linie obrony ten element przypadł mi szczegòlnie do gustu. lekkie podanie gòrą na dojście wygląda naprawdę porządnie. nie podrzuca już tak leniwie piłki jak wcześniej tylko ładnie ją podcina...

a od siebie dodam że zdecydownej poprawie uległo poruszanie zawodnikòw bez piłki. mamy teraz dużo większą swobodę w kierowaniu naszym zawodnikiem.

ogòlnie gra sprawia naprwdę świetne wrażenie... szybka rozgrywka, dobra fizyka piłki... naprawdę 1 klasa... tylko że pleja musiałem oddać więc nie zostało mi narazie nic innego jak powspominać :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.