Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wielki Problem W Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
malomowny18
Witam wszystkich

Mam pewien problem. Mój PES 2008 jest troszkę ztuningowany, ale jest to zrozumiałe, mam kitservera, z kilkoma strojami, buty robione przez najlepszego bootmakera na tym forum wink.gif , jeden stadion i nowe piłki. Problem zaczął się wczoraj gdy to wgrałem nowe piłki, przez AFS Explorera.
Chociaż do końca nie wiem czy to właśnie one to spowodowały. Zauważyłem już dawno, że po wgraniu tych dodatków ( szczególnie kitserver ) gra w master league w menu mi zwalnia, haczy, trzeba czasem troszkę czekać, aż składy obu drużyn się załadują. Przyzwyczaiłem się do tego. No ale teraz z tymi nowymi piłkami ( przedtem miałem też inne piłki, nie te od konami ), to np gdy czekam aż składy obu drużyn się załadują to mam ekran ML, muzyka sobie gra i co najlepsze piosenki się zmieniają, gdy skończą grać, a tło tylko się ładuje, albo i nie :/

Może Wy wiecie co mogło to spowodować?

Nie chciałbym reinstalować gry, bo musiałbym wszystkie dodatki od początku wgrywać :/

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Heh teraz to nawet wyskakuje błąd przy otwieraniu :/ Coś z tymi pieprzonymi piłkami musi być. Tylko że teraz mam cały zniszczony plik cv_1...
Może ktoś mógłby mi przesłać same piłki defaultowe od konami?, bo dużo to nie waży?
malomowny18
Niestety nic się nie dało zrobić i zrobiłem reinstalkę, no ale problem pojawia się znowu, gdy chce zagrać np mecz towarzyski to nadal gra stoi w miejscu, gdy się niby ładuje...

Co może być tego przyczyną?

malomowny18
Gdy włączam zapisaną karierę, to w pewnym momencie gra zaczyna się zacinać i muzyka nadal gra, ale gra stoi i nic nie mogę zrobić :/ Co jest grane?

Dlaczego nikt nie pomoże?
zax454
napisz parametry swojego kompa.
malomowny18
Doszedłem że to była wina kitservera. Niestety, to on powoduje to że gra długo się ładuje przed meczem, a w karierze nie hula...
Komp myślę, że styka i to na pewno nie Jego wina wink.gif AMD Athlon 3000+, GeForce 6600GT, 1GB Ram. gram na medium.
Iwan10
Ja mam to samo z kitserverem sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.