Mam pewien problem. Mój PES 2008 jest troszkę ztuningowany, ale jest to zrozumiałe, mam kitservera, z kilkoma strojami, buty robione przez najlepszego bootmakera na tym forum
Chociaż do końca nie wiem czy to właśnie one to spowodowały. Zauważyłem już dawno, że po wgraniu tych dodatków ( szczególnie kitserver ) gra w master league w menu mi zwalnia, haczy, trzeba czasem troszkę czekać, aż składy obu drużyn się załadują. Przyzwyczaiłem się do tego. No ale teraz z tymi nowymi piłkami ( przedtem miałem też inne piłki, nie te od konami ), to np gdy czekam aż składy obu drużyn się załadują to mam ekran ML, muzyka sobie gra i co najlepsze piosenki się zmieniają, gdy skończą grać, a tło tylko się ładuje, albo i nie :/
Może Wy wiecie co mogło to spowodować?
Nie chciałbym reinstalować gry, bo musiałbym wszystkie dodatki od początku wgrywać :/
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Heh teraz to nawet wyskakuje błąd przy otwieraniu :/ Coś z tymi pieprzonymi piłkami musi być. Tylko że teraz mam cały zniszczony plik cv_1...
Może ktoś mógłby mi przesłać same piłki defaultowe od konami?, bo dużo to nie waży?