Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro 2008 W Pes 2008!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Robin200
Witam państwa jesteśmy po meczu otwarcia Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej.

Grupa A

W meczu otwarcia zmierzyli się gospodarz turnieju reprezentacja Szwajcarii oraz jeden z faworytów do zwycięstwa Portugalia.

Wydawało się, że Portugalia odniesie łatwe zwycięstwo jednak jak się okazało Szwajcaria szczególnie w 1 połowie zagroziła poważnie bramce Ricardo.
Ale co klasa to klasa i Portugalia wygrała mecz zasłużenie 1:0 bramką po świetnym podaniu C.Ronaldo który był najlepszym graczem na boisku uraczył nas zmiennik Almeida.

O to wywiad z bohaterem meczu jaki Canal Plus przeprowadził dla was po meczu.

Dziennikarz: How are you Cristiano Ronaldo?
Cristiano Ronaldo: I'm fine thenks
Dziennikarz:
Cristiano this match was very hard for you team why?
Cristiano Ronaldo: Hmm why? you thinks so that this match was hard? Maybe first 30 minutes in match we no plays good match because Switzerland is host Europen Cup and they play ahead own public. But in next 45 minutes we play very good Almeida shot's nice gol form my cross.

Dziennikarz:
You to be man of the match today do you like be man of the match every match?
Cristiano Ronaldo: No I play for my country i love Portugal i love my team Portugal and I try every match for me and my country plays very good for my friends form team no for me.
Dziennikarz
I have last question to you. Portugal is favourite this Europen Cup how self feel will be favourite Europen Cup?
Cristiano Ronaldo: No no no we aren't favourite Europen Cup. I think so that favourite will be, Holland, France, Italy and Germany.
Dziennikarz
Ok. Thenk's very much for interview I wish you team all best.
Cristiano Ronaldo: Thenk's bay.

Wywiad przetłumaczony na język Polski:
Jak się masz Cristiano Ronaldo?
W prządku dziękuję
Hmm dlaczego? ty myślisz że ten mecz był ciężki?
Ten mecz był bardzo ciężki dla was dlaczego? Może w pierwszych 30 minutach meczu my nie graliśmy za dobrze ponieważ Szwajcaria jest gospodarzem Mistrzostw Europy oraz grała przed własną publicznością. Ale w następnych 45 minutach zagraliśmy bardzo dobrze Almeida strzelił ładnego gola po moim podaniu.

Zostałeś dzisiaj graczem meczu, lubisz zostawać graczem meczu w każdym spotkaniu?
Nie ja gram dla mojego państwa kocham Portugalię kocham mój zespół Portugalii i próbuję w każdym meczu grać dla państwa oraz kolegów a nie dla siebie.
Mam do ciebie ostatnie pytanie. Portugalia jest faworytem tych Mistrzostrzostw Europy jak się z tym czujecie jako faworyt?
Nie nie nie my nie jesteśmy favorytem Mistrzostw Europy. Myślę że nimi będą, Holandia, Francia, Włochy oraz Niemcy.
Ok. Dziękuje bardzo za wywiad i życzę waszemu zespołowi wszystkiego najlepszego.
Dzięki do zobaczenia.

Skrót tego meczu możecie państwo zobaczyć na youtube.com o to adres: http://pl.youtube.com/watch?v=tFybKKVBi8Q
a o to parę fotek z meczu:

Szwajcaria - Portugalia 0:1(0:0)
Almeida 76 m

Szwajcaria
Zuberbuhler, Muller, Senderos, Degen, Magnin, Dzemaili, David Degen, Barnetta, H.Yakin, Frei, Streller(60 m Vonlanten)
Portugalia
Ricardo, R. Carvalho. Andrade, Miguel, Nuno Valente, Petit, Thiago(70 m Maniche) Deco(50 m Red Card), C.Ronaldo, Quaresma(80 m Nani) Simao(70 m Almeida)

Następnym meczem jaki przedstawimy będzie Spotkanie Turcja - Czechy tam było bardzo ciekawe widowisko.

damianLBN
w co ty sie bawisz?Temat do skasowania
Robin200
Heh ale jak jest i ktoś się bawi w master league to ja nie mogę?
Luku
Siemka.
Nawet spoko, ale mam tylko jedną uwagę. Dawaj wywiady po polsku, takie już "przetlumsczone", bo parę błędów widzę i jakośdziwnie zadnia złożone. Ale liczą się chęci. Pozzdro i wytrwałości ).
Kowalek
Temad do kasacji... Co to wogóle ku$!@a jest
Robin200
O to przed nami drugi mecz grupy A mistrzostw Europy Turcja - Czechy. Wielu kibiców oczekiwało dobrego widowiska i się nie zawiedli było o no świetne szybkie i padło aż 6 goli. Mecz zakończył się remisem 3:3
Bramki dla Turcji strzelali. Sanli Tuncay, Rozenhal( samobójcza) oraz nie zawodny Hakan Sukur.
Dla Czechów 2 bramki strzelił wracający do wielkiej formy Milan Baros a trafienie głową zaliczył czeski wierzowiec Jan Koller.

Udało nam się przeprowadzić szybki wywiad z Milanem Barosem strzelcem 2 goli dla Czechów jako że Baros mówi dobrze po Polsku to nie będzie problemu ze zrozumieniem jego słów.

Dziennikarz: Milan zostałeś uznany najlepszym graczem meczu strzeliłeś piękną bramkę ale twój zespół nie wygrał czego wam zabrakło?
Milan Baros: No wiesz wydaje mi się, że nie zagraliśmy źlę straciliśmy pechowo drugą bramkę samobójczą będziemy pocieszać Davida Rozenhala aby się nie załamał bo nie wszystko jednak stracone.
Dziennikarz: W meczu otwarcia Portugalia pokonała Szwajcarię 1:0 ale nie zagrała jakiegoś świetnego spotkania czy upatrujecie w nich faworyta do końcowego sukcesu?
Milan Baros: Oczywiście Portugalia to zespół mający w składzie wielu bardzo dobrych piłkarzy i na pewno będą jednym z głównych faworytów do zwycięstwa.
Dziennikarz: Ale to wy według głosowania magazynu France Football macie też duże szansę na wywalczenie medalu a nawet zwycięstwo w tym turnieju.
Milan Baros: Nie ma się co oszukiwać my wiemy oraz przeciwnicy, że przyjechaliśmy tutaj powalczyć o dobre miejsce a kto wie może nawet o medal ale są też inne bardzo groźne zespoły które mają podobne cele do nas.
Dziennikarz: A może pan powiedzieć o kim mowa?
Milan Baros: Nie chcę za bardzo spekulować ale wiadomo zawsze groźne będą reprezentacje Holandii, Włoch, Francji czy Niemiec.
Dziennikarz: Dziękuję bardzo za wywiad i wszystkiego najlepszego.
Milan Baros: Też dziękuję.

Filmik będzie do zobaczenia niżej nie stety nie będzie fotek z tego spotkania bo nasz fotograf w drodze na mecz się rozchorował ale aby umilić ten czas oglądaniem filmiku dodaliśmy rytm muzyczny z piosenki Mezo - Futbol. A więc zapraszamy do oglądania!!
Filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=ohedt-8w3kM

Kolejny mecz z Euro to będzie grupa B i w nim mecz Chorwacja - Polska.
Czy Polacy pokonają Chorwację która pokonała między innymi w meczu o awans Anglię?
Czy nasze orły zagrają tak jak w Eliminacjach o wszystkim dowiecie się już nie długo więc zapraszamy!!!
shady1990
'Filmik będzie do zobaczenia niżej nie stety nie będzie fotek z tego spotkania bo nasz fotograf w drodze na mecz się rozchorował '

dobre dobre:D:D:

koles moim zdaniem to niezle schizy masz tongue.gif unsure.gif dry.gif
Vadiim
CYTAT(shady1990 @ Mar 27 2008, 21:58:00) *
'Filmik będzie do zobaczenia niżej nie stety nie będzie fotek z tego spotkania bo nasz fotograf w drodze na mecz się rozchorował '

dobre dobre:D:D:

koles moim zdaniem to niezle schizy masz tongue.gif unsure.gif dry.gif

Dlaczego schizy?
Każdy ma swoją jakąś wyobraźnie podczas rozgrywek, meczów itp smile.gif
To nie schiza, ani nic chorego..
Dobrą cechą jest, jak ktoś potrafi swoją wyobraźnie przelać "na papier" przedstawiając sobie sytuacje z boiska w różny sposób..
Czy to jakas recenzja, czy tez jakiś skrót. Do tego byc może wlasnie wywiady ..
To bardzo pomaga i sprawia, że te mysli i wyobraźnia stają się jeszcze bardziej realne i łatwiej nam mecz ze swiata Virtualnego przedstawic na tle realnym..
Pochwalam takie pomysły i wcale nie uważam, że takie coś równa się ze "schizą" czy tez za dużym wczuciem się w role.. - Bo to przecież gra..
Nie smile.gif Wcale tak nie jest..
Sam lubię czasami tak sobie po meczu poprzestawiać te sytuacje na różnym tle, więc jestem jak najbardziej za.

Robin200
Jeżeli nie teraz to kiedy jeśli nie tutaj to gdzie?

Zadajemy sobie to pytanie kiedy Polska gra na dużej imprezie kiedy i gdzie zdobędzie dobre miejsce.

8 Czerwca 2008 Miasta Austriackie zapełniły się szalikami biało czerwonymi wszędzie słychać było Polska Biało Czeroni!

W naszym studiu gościliśmy znakomitych gości byłego bramkarza reprezentacji Polski, Macieja Szczęsnego oraz byłego szkoleniowca Polskiej kadry pana Pawła Janasa.

Mecz zaczą się od bardzo spokojnie w 22 minucie chorwacji przeprowadzili akcję po której świetnym dryblingiem popisał się Eduardo i strzelił jak się okazało zwycięstką bramkę choć polacy się starali to strat nie odrobili.

Filmik można zobaczyć tutaj http://pl.youtube.com/watch?v=4mr7UXA-yG8

Nasz fotograf już wyzdrowiał tak że Evgeni przysłał kilka fotek z meczu.

Radość Eduardo po golu dla Chorwacji

Fotki innych piłkarzy

statystyki do przerwy statystyki na koniec meczu posiadanie piłki

Następnym meczem jaki zostanie przez nas dodany będzie pojedynek Austrii z Niemcami zapraszamy serdecznie!!!
Kamillo
Jedno jest pewne, masz bardzo dobrą wyobraźnię (popieram Vadiima - to nie żadne schizy). Pomysł ciekawy (robiony na wzór LM). Osobiście mnie się podoba wink.gif
P.S Pisze się thank's wink.gif I musisz popracować na wywiadami i tłumaczeniem bo dostrzegam liczne błędy również w składni zdania wink.gif Ale poza tym jest ciekawie - oby tak dalej.
krzychu117
eduardo nie bedzie na mistrzostwach w reprezentacji chorwacji. zostal brutalnie sfaulowany przez kogos z evertonu. nie bedzie grac. ma byc jako gosc honorowy. a ja przewiduje wynik 1:1
damianLBN
Cytat(krzychu117 @ Mar 29 2008, 18:39:45) *
eduardo nie bedzie na mistrzostwach w reprezentacji chorwacji. zostal brutalnie sfaulowany przez kogos z evertonu. nie bedzie grac. ma byc jako gosc honorowy. a ja przewiduje wynik 1:1

Krzysiu dokładnie przez Tlaylora.Pozdro LBN
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.