Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualny Of Do Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Tomi84
Czy orientuję się kto¶ czy jest jaki¶ patch do online z aktualnym składami do PES6 ?

Na gamingaccess jest patch spooky'ego, ale niestety jego ostatnia odsłona pochodzi z wrze¶nia więc nie ma żadnych transferów dokonanych zim±.

//link usuniety[/
pancer
mad.gif Nienawidze takich cziterow z "aktualnymi skladami" :glare:
Orange_91
Cytat(Tomi84 @ Mar 26 2008, 12:44:41) *
Czy orientuję się kto¶ czy jest jaki¶ patch do online z aktualnym składami do PES6 ?

Na gamingaccess jest patch spooky'ego, ale niestety jego ostatnia odsłona pochodzi z wrze¶nia więc nie ma żadnych transferów dokonanych zim±.

//link usuniety

Proszę Winter Transferpatch by Spooky:
//link usuniety

Cytat(pancer @ Apr 2 2008, 18:44:43) *
mad.gif Nienawidze takich cziterow z "aktualnymi skladami" :glace:

,,Cziterzy" biggrin.gif
Ja za¶ nie lubię jak gram z kim¶ i biega mu Ronaldo w Realu albo Henry w Arsenalu. blink.gif
pancer
Znaczy sie tacy, ktorzy robia prawdziwe transfery to jeszcze sa do zaakceptowania. Mozna z takimi pograc ewentualnie, ale tacy co robia sobie Dream Teamy to zwykle pizdy wink.gif
Orange_91
Cytat(pancer @ Apr 2 2008, 18:58:28) *
Znaczy sie tacy, ktorzy robia prawdziwe transfery to jeszcze sa do zaakceptowania. Mozna z takimi pograc ewentualnie, ale tacy co robia sobie Dream Teamy to zwykle pizdy wink.gif

Ja osobi¶cie spotkałem sie tylko raz w online z takim graczem i fakt gra z nim nie była przyjemna. Ale również niezbyt dobrze gra mi sie z graczami nie posiadaj±cymi aktualizacji bo granie składami sprzed 4 okienek transferowych dziwnie wygl±da.
pancer
A tak a'propos zeby nie robic zbednych nowych tematow.

Moglby ktos zapodac linka do GDB z kitsami na sezon 07/08? Tam gdzie widzialem to juz poznikaly z serwerow wink.gif
Orange_91
Cytat(pancer @ Apr 2 2008, 19:12:48) *
A tak a'propos zeby nie robic zbednych nowych tematow.

Moglby ktos zapodac linka do GDB z kitsami na sezon 07/08? Tam gdzie widzialem to juz poznikaly z serwerow wink.gif

HD czy zwykłe?
Tutaj paczka HD:http://www.pesforum.de/trikots/52371-hd-trikot-pack-07-08-cesc-meggys.html
A tutaj zwykła:http://www.pesforum.de/trikots/52248-klinge91-s-kitpack-07-08-a.html
snok3r
zmiana skaldow onlajn jest nielegalna...okreslenie "cziterzy" jest jak najbardziej na miejscu. zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.