Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Euro 2008 Jest?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Robson21
czy sa jakieś patche związane z misztrzostwami Europy czy jeszcze nie wyszły??smile.gif z góry dzięki za informacje
Arek.PL
Z tego co wiem to jeszcze zaden nie wyszedl, ale od kwietnia moze zaczna sie prace pewnej ekipy smile.gif

merzik
Witam ja już mam patch Euro 2008 z proevos
dupinho
jak masz to bys zapodał
herubq3
Cytat(dupinho @ Apr 25 2008, 18:28:30) *
jak masz to bys zapodał

http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=29134
Proszę
Robson21
Cytat(herubq3 @ Apr 25 2008, 20:31:20) *

super:D tylko niepotrzebnie zespoły mógł ktos odrazu zauktualizowac Austrie i reszte biggrin.gif
Robson21
Ludzie wszystko ładnie pięknie ale jak dałem do gry ten e_text to mi sie jedenycie nie wyswietla edit jakieś paski leca nie ma napisów nawet angielskich a piłkarz sobie podbija tylko piłeczke unsure.gif blink.gif
i jeszcze jedno do scoreboarda trzeba posiadac g_text a jak go zainstalowac tzrzeba na nowo reinstalowac pes 6 bo nie chce cos zmieniac czy mozna coś zrobić by bez ponownego przeinstalowania i instalowania zainstalowac jezyk gry?
Robson21
do kitu ludzie jakies błędy mi wyskakują chce zmienić zawodnika to sie nie da zmienić blink.gif bo jakieś błędy mi wyskakują
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.