Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League Moimi Oczami. (wisła Kraków)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Luku
Witam.

Moje ustawienia w ML

Poziom: Mistrz (Top player)
Czas: 10 minut
Poziom ML: Normalny
Częstotliwość transferów: Maks.
"Cheat prev. save" (Zapobiegnięcie oszusztwom) włączone

Pierwszy meczyk już za mną. Zapraszam do relacji.

Wywiad.

TV: Witam Pana. W jakiej jest Pan formie? Czy wystarczy?
Radosław: Dzień dobry. Przed sezonem troszkę się zagubiłem. Ale na obecną chwilę myślę, że wszystko jest ok.
TV: Co Pan sądzi o formie kolegów zdrużyny?
R: Myślę, że nasza forma nie jest idealna, ale mimo to pozwoli na przynajmniej remis.
TV: Co Pan sądzi o Waszym jutrzejszym przeciwniku?
R: Myślę, że to świetna drużyna z paroma gwiadzami. Mam nadzieję, że będą mieli słabszy dzień i że będziemy mogli powalczyć o zwycięstwo.
TV: Życzę powodzenia.
R: Dziękuję.

Tabela przed meczem:

MECZ Olymique Marsylia- Wisła Kraków 3-2.
Skrót meczu (słaba jakość)
Skrót meczu (dobra jakość) 7085KB (6,59 MB)

W 68 minucie:
Niedzielan (schodzi) >
Matusiak (wchodzi) <

W 81 minucie:

Obie drużyny grały bardzo równo. Raz przeważała jedna innym razem druga. Pierwsza bramka wpadła dość spodziewanie już w 6 minucie meczu. Jej autorem był Zenden. Na remis nie trzeba było długo czekać. Już w 8 minucie fantastycznym rajdem popisał się Łobodziński. Przyszły Cristiano Ronaldo wrzucił piłkę niemal z końca boiska prosto na głowę Pawła Brożka. Bramkarz musiał wyciągać piłkę z siatki. Kilkanaście minut później Brożek miał znów okazję, gdy dostal piłkę od swojego brata Piotra. Jednak bramkarz stanął na wysokości zadania. W 66 minucie meczu fatalny błąd popełnił Pawełek wyrzucająć piłkę wprost pod nogi Zendena. Holender zdobył 2 gola. W 77 minucie miała miejsce doskonała akcja Łobodzińskiego. Były gracz Zagłębia Lubin przebiegł 50 metrów z dwoma piłkarzami " na plecach" i mimo to zdobył fantastyczną bramkę na 2-2. Szczęscie popularnej Wisełki nie trwało długo. W 90 minucie po fantastycznym podaniu, jakie otrzymał Zenden- piłka wpadła do siatki. Holender tym razem popisał się asystą, dorzucając piłkę w pole karne w kierunku Valbuena'y, który pięknym szczupakiem umieścił piłkę w siatce. Kibice Wisełki dawali z siebie co mogli. Niestety- krakowska drużyna przegrała 3-2. Walczyla jednak dzielnie. Do samego końca.

Piłkarz meczu: 1. Zenden 8.0 2. Łobodziński 7.0

Piłkarz meczu: ( z prawej)

Dziękuję, do widzenia smile.gif .

Edit: Tabele

Prosiłbym o jakieś rady, sugestie.
marcin_p
Bardzo dobry temat. Troszke dziwny ten wywiad, ale ogolnie spoko. Pobralem nawet skrot z meczu no ale musialem go przerobic z formatu flv na avi, wiec jak bedziesz dodawal skrot z nasptepnego meczu to zrob odrazu w avi. Podawaj jeszcze aktualne miejsce w tabeli,tabele strzelcow itd. aa i na jakim poziomie grasz ?
Luku
Cytat(marcinpiast11 @ Mar 25 2008, 21:03:04) *
Bardzo dobry temat. Troszke dziwny ten wywiad, ale ogolnie spoko. Pobralem nawet skrot z meczu no ale musialem go przerobic z formatu flv na avi, wiec jak bedziesz dodawal skrot z nasptepnego meczu to zrob odrazu w avi. Podawaj jeszcze aktualne miejsce w tabeli,tabele strzelcow itd. aa i na jakim poziomie grasz ?

Dzięki smile.gif . Kurcze masz rację zapomniałem (sorki). Oczywiście, że będę zamieszczał tabelę strzelców a także tabelę ligową. A co do wywiadu to masz rację wink.gif , cięzko mi było wymyślić jakiś lepszy smile.gif .

pozdro
Vadiim
Bardzo ciekawa wizja ;-)
Bardzo lubię takie coś tworzyć (świetnie to wpływa na wyobraźnie) oraz lubię takie coś czytać...wink.gif
Elegancko wszystko przedstawione.... Widzę że angażujesz się w to wszystko, i starasz się tutaj nam przedstawić wszystko co wymagało uwagi, co wydarzyło się przed, w trakcie jak i również po samym meczu.

Można sobie to wyobrazić naprawdę w dużym stopniu .. Do tego same filmiki, screeny ( choć tutaj mała uwaga... następnym razem staraj się, aby te screeny po kliknięciu w miniaturkę były jednak odrobinę większe )..
Naprawdę fajna sprawa ;-)

Jedynie co mogę Ci życzyć, to cierpliwości i sporego zapału do tych wszystkich relacji itp.. wink.gif
Uwierz, że pewnie po 3,4 meczu już będziesz miał dość tworzenia tego wszystkiego...
Ale miejmy nadzieje, że temat nie wygaśnie tak szybko jak w przypadku choćby nawet Rivaldinho wink.gif

Pozdrawiam .
Luku
Cytat(Vadiim @ Mar 26 2008, 14:35:24) *
( choć tutaj mała uwaga... następnym razem staraj się, aby te screeny po kliknięciu w miniaturkę były jednak odrobinę większe ).
Pozdrawiam .

Siemka. Oczywiście, że mi się nie odechce smile.gif. Bardzo bym chciał tak robić jak napisałeś, ale niestety nie potrafię. Jeżeli mógłbym Cię prosić o jakieś wskazówki... Jak już będę umiał to oczywiśćie, że będzie tak "klik- powiększenie".

Pozdro
Vadiim
CYTAT(Luku @ Mar 26 2008, 16:02:37) *
Siemka. Oczywiście, że mi się nie odechce smile.gif. Bardzo bym chciał tak robić jak napisałeś, ale niestety nie potrafię. Jeżeli mógłbym Cię prosić o jakieś wskazówki... Jak już będę umiał to oczywiśćie, że będzie tak "klik- powiększenie".

Pozdro

Nie ma problemu ;-)
ImageShack

1) Tradycyjnie - Klikamy "Przeglądaj" - Wybieramy zdjęcie, które chcemy "zahostingowac"
2) Host it!
3) Czekamy kilka, kilkanaście sekund na to, aż zdjęcie wrzuci się na stronę.
4) Następnym krokiem jest skopiowane całego odnośnika z linii "Hotlink for forums (2)"
5) Wklejamy całą skopiowaną linie (cały link z kodem html) na forum ;-)

Sprawa bardzo banalna - myślę, że sobie z tym bez problemowo poradzisz ;-)

Pozdrawiam
Luku
Cytat(Vadiim @ Mar 26 2008, 15:08:13) *
Nie ma problemu ;-)
ImageShack

1) Tradycyjnie - Klikamy "Przeglądaj" - Wybieramy zdjęcie, które chcemy "zahostingowac"
2) Host it!
3) Czekamy kilka, kilkanaście sekund na to, aż zdjęcie wrzuci się na stronę.
4) Następnym krokiem jest skopiowane całego odnośnika z linii "Hotlink for forums (2)"
5) Wklejamy całą skopiowaną linie (cały link z kodem html) na forum ;-)

Sprawa bardzo banalna - myślę, że sobie z tym bez problemowo poradzisz ;-)

Pozdrawiam

Tym razem tak smile.gif. Dzięki bardzo smile.gif
czarekb
lubię czytać takie tematy. Jednak obejdzie sie bez wywiadów moim zdaniem, reszta dobra. Życzę wytrwałości.
I pokazuj tabelę zespołów po każdej kolejce będzie ciekawiej pozdro
Luku
Cytat(czarekb @ Mar 26 2008, 15:14:31) *
lubię czytać takie tematy. Jednak obejdzie sie bez wywiadów moim zdaniem, reszta dobra. Życzę wytrwałości.
I pokazuj tabelę zespołów po każdej kolejce będzie ciekawiej pozdro

Siemka. Pewnie, że będę pokazywał tabele. Zapomniałem. Tylko zjem obiadek i się "pouczę". Mam nadzieję, że dziś rozegram drugą kolejkę.

Cytat(czarekb @ Mar 26 2008, 15:14:31) *
Życzę wytrwałości.
Dziękuję smile.gif.
Luku
2. Mecz

Wisła 1-0 Inter

Składy obu rużyn i ich taktyki.

Sensacyjne zwycięstwo Wisły Kraków! Dzisiejszy mecz przejdzie do historii! Ale zacznijmy od początku. Od pierwszychminut nic nie wskazywało na to, żeby coś nie poszło po myśli włoskiej drużyny. Krakowianie dzielnie nacierali, ale na próżno, gdyż masywny pomocnki Vieira, a także jego kolega z drużyny, Zanetti skutecznie powstrzymywali przeciwników. Jedno co można stwierdzić- olbrzymia nieskuteczność napastników z Mediolanu. Po prostu zaprezentowali się beznadziejnie. Wiślacy tak kąsali, kąsali przeciwników, aż w końcu osiągnęli sukces. W 19 minucie meczu po akcji Zieńczuka piłkę otrzymał wracający do formy Matusiak, który walcząc do końca zdołał jeszcze odegrać do Pawła Brożka. As krakowskiej Wisełki dostał piłkę jak marzenie. Z 10 metra wpakował ją do siatki. Drużyna przyjezdna non-stop atakowała na bramkę Wiślaków. Jednak to był dzień Clebera, a także niezwykle spokojnego Głowackiego. Łobodziński co prawda kilka razy się pokazał, ale nic nadzwyczajnego już nie zrobił w tym meczu. Inter wciąż naciskał, co miało miejsce do 63 minuty. Z powodu kontuzji z boiska musiał zejść Vieria, który doznal kontuzji. Oby szybko powrócił do zdrowia. Wisła już pomalutku dyktowała warunki gry. W 78 minucie trener Wisełki dokonał 3 zmian. Zagrał między innymi Kokoszka, który w przyszłości może zostać bardzo dobrym piłkarzem i podpora repezntacji. Do końca meczu Inter atakował. Nieskutecznie. Bramkarz "Białej Gwiazdy" mimo, że praktycznie nie było co bronić- spisał się na medal. Podobnie jak kibice skandujący wiele wspaniałych tekstów czy przyśpiewek, włącznie z pięknym hymnem "Jak długo na Wawelu...". Wisełka zwyciężyła ze słynna włoską drużyną. W lidze A zwyciężyła również druga polska drużyna- Legia.

Zapraszam do obejrzenia skrótu.

MSC Drużyna Z R P BRAMKI PKT
1. Manchester U. 2 : 0 : 0 4-0 6
2. FC Porto 2 : 0 : 0 3-0 6
3. AS Roma 2 : 0 : 0 3-1 6
4. FC Barcelona 1 : 1 : 0 2-0 4
5. O. Marsylia 1 : 1 : 0 4-3 4
...
8. Legia Warszawa 1 : 1 : 0 1-0 4
8. FC Barcelona 1 : 1 : 0 1-0 4
...
10. Wisła Kraków 1 : 0 : 1 3-3 3

Strzelcy:

1. Pa. Brozek, Scholes, L. Gonzalez, Zenden- po 2 bramki
2. Łobodziński
1 bramka
(...)

Asysty:

1. Tevez- 2
2. Łobodziński, Matusiak - po 1
(...)

Z OSTATNIEJ CHWILI!

Jutro zupladuję filmik.
krach
Bardzo mi się podoba, o i gratulacje nad zwycięstwem z Interem
Luku
Cytat(krach @ Mar 27 2008, 14:34:14) *
Bardzo mi się podoba, o i gratulacje nad zwycięstwem z Interem

Cieszę się smile.gif . Dziękuję smile.gif
Luku

Lyon 0-0 Wisła

Zmiany:

44. Pa. Brożek za Kmiecika
46. Łobodziński za Maczynskiego
55. Cleber za Głowackiego

Mecz przebiegał dosyć spokojnie. Śmiało można powiedzieć, że był nudny. Lyon od początku nacierał, ale debiutujący Juszczyk stawał na wysokości zadania. Sporadycznie krakowska drużyna przeprowadzała akcje, ale strzały Niedzielana były zdecydowanie zbyt słabe. Poważne zagrożenie bramki przyjezdnych miało miejsce dopiero w 82 minucie. Po rzucie wolnym, wykonywanym, o dziwo przez Govou a nie Juninho piłka trafiła w słupek. Od tej pory Wisła grała w 10, bo Piotr Brożek, który spowodowal ten faul dostał czerwoną kartkę. Lyon przystąpil do większego ataku, co spowodowało drugą kartkę dla gracza z Wisły. Drugą w tym meczu była żółta kartka przyznana bardzo dobrze spisującemu się Kokoszce. Od tej pory na boisku było nudno z kilkoma porywami. Nic się już nie wydarzyło. W tym meczu jedynymi, co spisali się na medal byli kibice obu drużyn.

sorki za jakość.

Aktualna tabela (1-8)

9. Wisła Kraków 5 1 1 1 3-3 0

Strzelcy: 1.Rooney 3, 2. Paweł Brożek 2 (...)
Asystenci: 1.Tevez 4, 2.Toni 2 3. Łoboziński-1 (...)

Wywiad z trenerem Wisły Kraków

TV: Witam Pana. Jak pan oceni grę swoich podopiecznych.
Trener: Hmm. Wie pan, między 2 a 3 meczem mieliśmy 2 bardzo ostre treningi, myślę, że chłopakom zabrakło sił.
TV: Rozumiem. Ktoś się wyróżnił?
Tr: Jestem bardzo zadowolony z Kokoszki. Ten chłopak będzie kiedyś wielką gwiazdą.
TV: Juszczyk, Kmiecik?
Tr: Muszą chłopaki grać, żeby morale im nie spadło i żeby nie "osłabli". Dałem odpocząć m.in. Pawełkowi, by był gotów, na kolejny bardzo ważny mecz.
TV: Ale czemu Kmiecik, a np. nie Matusiak?
Tr: Jak już wiadomo- Matusiak wraca do pełni formy. Jeszcze będzie "rządził", czego namiastkę pokazał w meczu z Interem, gdzie asystował przy bramce Pawła Brożka. Kmiecik musi dojść do formy, jaką prezentował w poprzednich, niestety odwołanych rozgrywkach. O ile dobrze pamiętam strzelił 3 bramki w 3 czy 4 meczach.
TV: Czy taka sytuacja może się powtórzyć, jak w tamtych rozgrywkach. Te słynne 7-0 z MU, oczywiście w "plecy"
Tr: ... Co to znaczy w "Plecy", aha no tak smile.gif . Nie. Już wiem "jak i gdzie" wolągrać chłopaki. Już nie stawiam "bramkarza na atak" (śmiech)
TV: Dziękuję za wywiad, powodzenia.
Tr: Również dziękuję. smile.gif

Luku
4. Mecz

Wisła 1-1 Fenerbahce

Zmiany:
'52 Dudka za Jirsaka
'52 Boguski za Łobodzińskiego

Dziś wieczorem miało miejsce pasjonujące spotkanie. Wisła Kraków, jeżeli chce myśleć o pewnej pozycji w 1 dziesiątce, to nie powinna tracić punktów w takich meczach. Wszystko dobrze szło, Wisła przeważała w meczu. Niemal wszyscy grali bardzo dobrze. Wisełka non stop atakowała rywala, ale bramkarz gości stawał na wysokości zadania. Równie dobrze spisywał się bramkarz gospodarzy. Dopiero w 45 minucie wpuścił bramkę po strzale Kezmana. Przez całą drugą połowę atakowała Wisełka. Trzeba podkreślić bardzo stronnicze sędziowanie (w kierunku gości). Co zaowocowało czerwoną kartką dla Sobolewskiego w 75 minucie. Rozumiem, że w Szkocji by sędzia nie zwrócił uwagi, ale jestem pewny, że sędzia z Włoch (gdzie częściej gwiżdżą) też by tego nie zrobił. Jeżeli już był faul to na pewno nie na kartke. Arbiter do końca meczu nie spisywał się poprawnie. Odgwizdywał najdrobniejsze muśnięcia. Wisełka walczyła dzielnie, nie bacząc na to co robi sędzia. W 87 minucie bramkę kontaktową zdobył Matusiak, po asyście Jeana Paulisty. Poraz kolejny na medal spisali się Pawełek i Matusiak, który za niedługo będzie w pełni formy. Mecz był udany dla obu drużyn. Pod koniec meczu jeszcze jedną okazję miał Kezman, ale Pawełek nie dał się mu 2 raz zaskoczyć.

Piłkarz meczu: Turaci 7.0 (Fenerbahce)

Tabela po 4 kolejce:

11. Wisła Kraków 5 121 4-4 0

Strzelcy

15. Łobodziński 1
Asyty:
1.Tevez 4
2.Toni 2
3. Łobodziński (...)

Następny mecz przeciwko Los Angeles Galaxy.

Uwaga możliwy wyjazd! Szczegóły poniżej.

marcin_p
NIe zawsze ludzie musza komentowac twoje tematy. Myslalem ze wytrzymasz troszke dluzej a narazie to wszyscy zagraja kilka kolejek i juz im sie nie chce. Po co zakladacie takie tematy skoro opiszecie max 5 meczy..bez sens. Mysle ze wrocisz do pracy przy tym temacie. Powodzenia
jasiu802
no własnie ciągnij to dalej

pozdro
Luku
I o to mi chodziło smile.gifsmile.gif.

Wiem, że nikt nie musi komentować. Ale skąd wtedy mogęwiedzieć, czy ten temat jest jeszcze "komuś" potrzebny.

Pozdrawiam, dziś kolejny meczyk smile.gif.
Luku
Witam.

Już po meczu

Los Angeles Galaxy - Wisła

Składy obu drużyn:

Zmiana (?)
Zieńczuk (Wchodzi)
Maczynski (Schodzi)

Po takich meczach powinien być komplet punktów dla Wisły Kraków- twierdzi ich trener. Dlatego, że Krakowianie muszą wygrywać z takimi drużynami. Czy im się udało? Wisła od początku przeważała. To, co robił Łobodziński- wydawało się niesamowite. Bez żadnego "zahamowania" ogrywał niegdyś wielką, teraz już według części kibiców- wygasłą gwiazdę. Przy okazji doszło do "żałosnego" zachowania TV, która miała przeprowadzić wywiad ze słynnym Becksem. Okazało się, że żadnen z reporterów nie zna angielskiego. Wywiad został niestety "odłożony". Kapitalnie w tym meczu spisał się Dudka, który z notą 7.0 został piłkarzem meczu. Kibice jak zwykle się spisali się na medal. Bez Nich grałoby się smutno, większość graczy ruszałaby się jak "zdechlaki" wink.gif. Jak już wspominałem słynny Becks padał już ze zmęczenia, mimo to zdołał odebrać parę razy jeszcze piłkę, wspomagając tym samym swoich "gorszych" kolegów z drużyny. Jego wysiłek poszedłna marne. Pod koniec meczu kapitalną akcją pochawlił się wspaniałą akcją. Jedynym, który go powstrzymał był Cannon. Jednak nie powstrzymał go broniąc strzał. Jednym słowem- zachował się potwornie, jak nie przystało na piłkarza. Chamsko sfaulował Niedzielana, za co otrzymał czerwoną kartkę. Paweł Brożek nie zawiódł. Strzelił bramkę. Swoją trzecią w tym sezonie.
Skrót

Tabela po meczu:

9. Wisła 8 2 2 1 5-4 1

Strzelcy:

Asysty:

Dziękuję za uwagę smile.gif. Pozdrawiam
czarekb
fajnie fajnie...
trzeba było kosić Donovana za to co robił w meczy z Polska - USA
wink.gif
Luku
Jeszcze będzie okazja wink.gif.I tak nic nie pokazał, więc zbytnio nie było okazji do koszenia smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.