Moje ustawienia w ML
Poziom: Mistrz (Top player)
Czas: 10 minut
Poziom ML: Normalny
Częstotliwość transferów: Maks.
"Cheat prev. save" (Zapobiegnięcie oszusztwom) włączone
Pierwszy meczyk już za mną. Zapraszam do relacji.
Wywiad.

TV: Witam Pana. W jakiej jest Pan formie? Czy wystarczy?
Radosław: Dzień dobry. Przed sezonem troszkę się zagubiłem. Ale na obecną chwilę myślę, że wszystko jest ok.
TV: Co Pan sądzi o formie kolegów zdrużyny?
R: Myślę, że nasza forma nie jest idealna, ale mimo to pozwoli na przynajmniej remis.
TV: Co Pan sądzi o Waszym jutrzejszym przeciwniku?
R: Myślę, że to świetna drużyna z paroma gwiadzami. Mam nadzieję, że będą mieli słabszy dzień i że będziemy mogli powalczyć o zwycięstwo.
TV: Życzę powodzenia.
R: Dziękuję.
Tabela przed meczem:

MECZ Olymique Marsylia- Wisła Kraków 3-2.
Skrót meczu (słaba jakość)
Skrót meczu (dobra jakość) 7085KB (6,59 MB)

W 68 minucie:
Niedzielan (schodzi) >
Matusiak (wchodzi) <
W 81 minucie:

Obie drużyny grały bardzo równo. Raz przeważała jedna innym razem druga. Pierwsza bramka wpadła dość spodziewanie już w 6 minucie meczu. Jej autorem był Zenden. Na remis nie trzeba było długo czekać. Już w 8 minucie fantastycznym rajdem popisał się Łobodziński. Przyszły Cristiano Ronaldo wrzucił piłkę niemal z końca boiska prosto na głowę Pawła Brożka. Bramkarz musiał wyciągać piłkę z siatki. Kilkanaście minut później Brożek miał znów okazję, gdy dostal piłkę od swojego brata Piotra. Jednak bramkarz stanął na wysokości zadania. W 66 minucie meczu fatalny błąd popełnił Pawełek wyrzucająć piłkę wprost pod nogi Zendena. Holender zdobył 2 gola. W 77 minucie miała miejsce doskonała akcja Łobodzińskiego. Były gracz Zagłębia Lubin przebiegł 50 metrów z dwoma piłkarzami " na plecach" i mimo to zdobył fantastyczną bramkę na 2-2. Szczęscie popularnej Wisełki nie trwało długo. W 90 minucie po fantastycznym podaniu, jakie otrzymał Zenden- piłka wpadła do siatki. Holender tym razem popisał się asystą, dorzucając piłkę w pole karne w kierunku Valbuena'y, który pięknym szczupakiem umieścił piłkę w siatce. Kibice Wisełki dawali z siebie co mogli. Niestety- krakowska drużyna przegrała 3-2. Walczyla jednak dzielnie. Do samego końca.
Piłkarz meczu: 1. Zenden 8.0 2. Łobodziński 7.0

Piłkarz meczu: ( z prawej)

Dziękuję, do widzenia
Edit: Tabele

Prosiłbym o jakieś rady, sugestie.