Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dwa Duże Problemy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
matiz
Mam dwa problemy.

1. Spolszczenie - mam patch polonizazyjny i wszystko jest dobrze do moment gdy klikam "Instaluj", wtedy wyskakuje mi błąd "Wystąpił błąd podczs dostępu do plików gry. Proszę zamknąć gre i ponownie uruchomić patch.". Nie rozumiem tego, gra jest wyłączona. Proszę o pomoc.

2. Problem z grafiką - ściągnołem YNWA Patch 1.0 i update do tego i niby transfery, stroje, piłki itd. spoko ale jest jeden ubytek podczas gry. Mianowicie to.
http://img413.imageshack.us/my.php?image=beztytuuzg0.jpg Chodzi o zegar wcześniej,przed formatem było normalnie, a teraz. Co z tym zrobić? Pomóżcie. Z góry Dziekuje
marcin_p
elo pierwsze pytanie bylo juz poruszane na forum. ja niestety tez mam taki problem i raczej nic nie da sie z tym zrobic;/ juz sie przyzwyczailem do angola.A co do drugiego to sproboj jeszcze raz zainstalowac patcha
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.