Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepszy patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
robinho
chcialbym abyscie napisali mi jaki patch waszym zdaniem jest najlepszy :wink:
Draki
od wolfa sa moim zdaniem najlepsze
korzen
male calkowicie nic nieznaczace pytanie: a do jakiej gry ?
Vadim
Nie ma takich patchòw ktòre są " najlepsze " zawsze czegoś brakuje danemu patchowi , wiec dlatego ja sobie sam składam dodatki :wink:
Draki
no to jest najlepszy sposob ja zawsze biore troche z jedne go a troche z druugiego biggrin.gif

no chyba do pes4 a do czego innego :roll:
korzen
no to jest najlepszy sposob ja zawsze biore troche z jedne go a troche z druugiego biggrin.gif

no chyba do pes4 a do czego innego :roll:

No wiesz ...mysle ze więcej osob chyba tu gra w WE2002 smile.gif A jezeli do PES-a .....to najlepszy patch wyjdzie nie długo.......LIGA POLSKA!!
robinho
Korzen no wiesz dla kogo najlepszy patch dla tego najlepszy z liga polska dlamnie niezbyt bo niema tam mojej druzyny
:cry:
a ktory patch jest lepszy wolf 2005 czy ole mix gold ??
Vadim
Korzen no wiesz dla kogo najlepszy patch dla tego najlepszy z liga polska dlamnie niezbyt bo niema tam mojej druzyny
:cry:  
a ktory patch jest lepszy wolf 2005 czy ole mix gold ??

Trudno powiedzieć , niektòrzy mają Wolfa , niektòrzy Ole ..Musisz sam sprawdzic i wyprubować " na własnej skòrze " te patche :wink:
topskun
Yo na pc w pes-a nie gram bo uwazam za to hanba ta gra to jedynie na konsole i znimi bedzie kojarzona obecnie uzywam na ps2 wersji dvd pes4 z patchem Angelusx82 v3 bardzo fajny patch polecam uzytkownikom konsol pozdro all smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.