Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Evo-web
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
Megadriano
no więc chodzi o to żę gdy próbuje otworzyć nowy temat lub napisać choćby posta wyskakuje coś takiego

co zrobic aby móc pisać posty?
artysta germanista
też mam ten problem,ale jakoś nie prosiłęm o rtade w tym temacie więc teraz podbijam pytanie dry.gif
whan
dziwne... bo ja mam wszystko ok. No ale może założyli jakieś blokady, ja konto zakladalem 3 lata temu.
artysta germanista
ja ok. pół roku temu i od założenia konta nie mogę nic napisać,dzxieki temu dawno już tam nie zaglądałęm ale zaraz sprawdze co jest grane

EDIT: "ni huja"

Megadriano
Z postami doszłem, ale nadal nie moge tematu założyć
artysta germanista
Cytat(Megadriano @ Mar 24 2008, 11:05:52) *
Z postami doszłem, ale nadal nie moge tematu założyć

to powiedz mi jak tego posta napisałeś?
Flisak
Miałem taki problem, ale już go rozwiązałem. Trzeba napisać wiadomość do moda lub admina o to, by aktywował ci konto. Ja napisałem do admina Kezz z taką oto wiadomością:
Kod
Do you activate my account beacuse I delete activation e-mail
artysta germanista
dzieki Flisak zobacze czy mi zaaktywuje
Czarny
blink.gif

Nauczcie się czytać regulaminów najlepiej...
http://forums.evo-web.co.uk/faq.php?faq=ewfaq#faq_ew_rules

Cytat
Why can't I post a new thread after activating my account?

This forum uses a registration system that requires users to have made five posts on the forum before being able to create their own threads. It is a measure that was brought in to try and stop spam posts appearing on the forum.

Once you have made five posts your account will automatically be upgraded within an hour and you will then be able to create your own threads.

Trzeba najpierw aktywować konto na mailu, żeby pisać posty. Tematy można zakładać po napisaniu 5 postów.
wacko.gif
whan
CYTAT(Czarny @ Mar 25 2008, 14:52:13) *
blink.gif

Nauczcie się czytać regulaminów najlepiej...
http://forums.evo-web.co.uk/faq.php?faq=ewfaq#faq_ew_rules

Trzeba najpierw aktywować konto na mailu, żeby pisać posty. Tematy można zakładać po napisaniu 5 postów.
wacko.gif

znając Ciebie to miałeś ten sam problem jak chciałeś pospamować na Evo-Web happy.gif Drążyłeś, drążyłeś aż w końcu ktoś dał Ci odpowiedź bo wątpię żebyś sam wpadł na to żeby przeczytać regulamin wink.gif .
Czarny
Mam tam konto od dawna fagasku sleep.gif happy.gif
zgredzik90
A co z www.pro-evo.pl kiedy bedzie dzialac
Bardock
Już działa, ale pod innym adresem rolleyes.gif
Golden
Pod jakim jeśli można wiedzieć ?
Bardock
www.pro-evolution.pl

Tutaj rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.