Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Uefa Euro 2008 ?
board.issonline.pl > Inne > Gry
Robson21
Czy słyszeliście coś o grze zapowiadanej przez ea sports czyli UEFA Euro 2008 ja szperając na necie znalazłem o tym troche informacji
http://www.polska.ea.com/games/13566/
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=10975
gra ma być zapowiadana na 10 kwietnia jeszcze w Polsce nie podano daty
to jest oficjalny trailer
http://pl.youtube.com/watch?v=yu7Z2_CkXeo
gram ma być wydana na xboxa i ogólnie na pc
a to gameplay tongue.gif
http://pl.youtube.com/watch?v=4g5abSz9Jf0
http://pl.youtube.com/watch?v=zuX0WqKza4I
według mnie to kolejne dziecko fifa fajna gra ale i tak wole pes
co o niej sadzicie?
bartek-brt
Zmarnowałem 600mb na demo. Grafika bez zmian i gameplay również.
Paput
W 100% to pewnie bedzie fifa 08 tylko że zamiast klubów będą reprezentację. Badziewie
czarek
cóż, pare polygonów dodanych, prawie jak fifa 08

zjebany błąd w pełnej wersji, jeśli jakiś zawodnik dostanie od ciebie czerwona kartke to mimo przy rzutach rożnych mozna go wziac za wykonawcę blink.gif

fajne tryb karnych

gre oceniam 7/10
Vadiim
Zagrajcie w gierke na Nowe Generacji wink.gif (PS3 / x360 )
Z miejsca stwierdzicie, że EA to geniusze wink.gif
Pozdrawiam.
Credt
Cytat(Vadiim @ Apr 16 2008, 22:41:19) *
Zagrajcie w gierke na Nowe Generacji wink.gif (PS3 / x360 )
Z miejsca stwierdzicie, że EA to geniusze wink.gif
Pozdrawiam.

Co do tego nie ma wątpliwości, że Fifa na konsole to cud-miód-malina. Dział - jak to nazwałeś - Nowej Generacji w EA spisuje się bez najmniejszych zgrzytów. Ale można nienawidzić panów z Kanady na totalne olewanie blaszaków. Od kilku lat serwują pecetowcom stare wersje, zaktualizowane o część nowych składów i strojów. Pod tym względem uważam EA za frajerów. Dziwne, że nie chcą troszkę się napocić i zarobić kupę pieniędzy na użytkownikach komputerów blink.gif No ale to nie nasza broszka, niech sobie tam siedzą w tym studio i odpoczywają, bo przecież wystarczy wmówić dzieciakom, że nowa FIFA to przebój na światową skalę i już sklepy będą oblężone przez małolatów, jarających się UEFĄ 08 z dopiskiem PC.
Szczerze mówiąc, gdybym miał konsolę (PS3 albo X360 ma się rozumieć), sam chętnie kupiłbym Fifę. Ale na piece? To już nawet nielegalne ściąganie jej z internetu nie będzie przestępstwem, bo gra nie jest warta złamanego grosza. Niedługo ją dadzą do Gazety Wyborczej jako bezpłatny dodatek, jak to się ma ze starymi grami. Czy Fifa 06 jest stara? Tak? To znaczy, że Fifa 08 też, bo niczym się te edycje nie różnią.
Pozdrawiam tongue.gif
Vadiim
FIFA na blaszaka to w sumie jedno i to samo od 2004 roku wink.gif
Stary, dokladny odgrzewany kotlet.
Totalna olewka fanow PieCa..
Ale swoja droga..
Zysk niesamowity czerpie EA wlasnie z nowych generacji.

Chocby nawet tutaj w Anglii ..
z 90% ludnosci uzywa wlasnie konsol ..
Kupuje oryginalne gry (tutaj ten interes jest naprawde bardzo tani
Tak wiec najnowsze gry na X360 czy tez na Ps3 schodza jak swieze buleczki.

Samo przeliczenie na zyski ..
Dajmy na to sam X360

£200 .. Tygodniowo zarobisz ok 300, 350 £ (zalezy gdzie pracujesz.. jaka placa ) . .
Sama gra.. ok £30
Tak wiec w sumie drogim interesem na tle zarobkow to nie jest.

Wiec nie ma sie co dziwic ze EA przyklada znacznie wieksza uwage do konsol, do nowych generacjii, gdzie gry typu FIFA od roku w sumie 2007 wygladaja wysmienicie.

W sumie jestem pod cholernym wrazeniem FIFA 08 jak i rowniez EURO 2008 wlasnie na PS3.

W kazdym innym kraju (bardziej rozwinietym niz Poland ) .. Typu Niemcy, Wlochy, Holandia itp itd..
W obiegu rowniez glownie sa konsole.

Wiadome.. PC zawsze jest i bedzie zywy ..
Ale w sumie co raz mniej gier bedzie wychodzilo wlasnie na PieCa..
A jezeli beda wychodzic to napewno nie czestym widokiem bedzie nowa generacja, ktorej napewno nie zabraknie przy samej konsoli.

Tak wiec kazdemu kto planuje kupic jaka kolwiek konsole (Oprocz PS2 bo w sumie cena tej konsoli w Polsce to nadal jedno wielkie nie porozumienie ) ... - Polecam wlasnie zakup nowo generacyjnego wymiatacza typu PS3 albo x360 (W Polsce to drugie to znacznie tanszy interes) .

Lepiej dolozyc kilka stowek i miec x360 niz nadal za 500 zl kupowac PS2 wink.gif

A napewno jest to tanszym interesem (kupienie nowej konsoli NG ) niz kupowanie chocby nawet czesci nowych do kompa.. GDzie za rok, dwa.. kazda nowa gra bedzie ledwo "dzwigana" przez te nowe terazniejsze czesci za ktore i tak damy pewnie dwa razy wiecej niz za sama konsaole.

Najlepsze co moze byc..
Konsola NG - Wymieniony Laser oraz naped (NIE PIRACTWO!) .. za jedyne 100 zl ( chocby nawet na samym allegro sa takie aukcje, ktore pozwalaja nam na wykonanie bardzo pomocnego ruchu ) dzieki ktoremu napewno bedziemy mogli odpalac gierki z neta (DVD czyta rozszerzenie ISO! ) ..
Bo w sumie napewno kupowanie gier za 250+ zl to kurewsko droga sprawa wink.gif .
I zyc jak chciec wink.gif

Pozdrawiam.
Bartek1027
Nic specjalnego nie zrobili ,może tylko dodali reprezentacje ,koszulki,murawy i to wszystko.Nawet nie zmienili plików.Wszystkie stroje pasują od FIFY 08
Robson21
ja mysle ze nawet fajna z jednej strony mozna zagrac dla Reguły bo Polacy w tym turnieju zagrają biggrin.gif ale i tak mysle ze do gier typu Pes jeszcze daleko tej grze
Jacmen
Od wczoraj mam pełną wersję UEFA EURO 2008 i powiem że po 5 minutach grania gra się już nudzi, nie różni się niczym oprócz nowego opakowania. Fifa 2008 to jest to samo. No może 2 różnice wszystkie rzuty wolne wchodzą do 33 metrów. Nie da się nie trafić. Wślizgi są trochę lepsze a tak to nic się nie zmieniło. GÓWNO NIE GRA !!!
Flisak
Na prawdę ta gra jest tym samym co FIFA 08. Różnic jest nie wiele. Tylko tyle, co powiedzieli przedmówcy. No i trzeba dodać, że nie ma polskiego komentarza, a ten angielski jest straszny!! blink.gif
MaTi10
Krótko napiszę Lipa jak każda produkcja Fify od EA...
Czarny
Najlepsza Symulacja Piłki Nożnej!
Flisak
Mieliście coś takiego laugh.gif blink.gif

Da się to jakoś wyłączyć?? tongue.gif
czarek
cóż, miałem dziś okazję zagrac zarówno w pes 2008 jak i euro 2008 na x360
Euro zmiażdzyło Pesa. Kosmos... Brak słów...
Orange_91
Ja tę grę mam od wczoraj i oczywiście zachwycony nie jestem:angry:, lecz pograć trochę można dla odmiany. Ale mam pewien problem z tą grą mianowicie podczas gry komputer strasznie ,,buczy" a dzieje się to w momentach kiedy np: jest ekran ładowania, przechodzę do menu głównego, wybieram skład przed meczem (podczas meczu takie coś nie ma miejsca).
Flisak
Cytat(Orange_91 @ Apr 29 2008, 13:37:02) *
Ja tę grę mam od wczoraj i oczywiście zachwycony nie jestem:angry:, lecz pograć trochę można dla odmiany. Ale mam pewien problem z tą grą mianowicie podczas gry komputer strasznie ,,buczy" a dzieje się to w momentach kiedy np: jest ekran ładowania, przechodzę do menu głównego, wybieram skład przed meczem (podczas meczu takie coś nie ma miejsca).

Mi też ostatnio coś buczy. I to właśnie od kiedy mam UEFE. No i jak pada używam, to jakoś dziwne dźwięki wydaje
Jacmen
Też mam to samo chłopaki, pewnie macie wersje riped by ktoś tam przyznać się wink.gif
Orange_91
Cytat(jacmen @ Apr 29 2008, 15:16:06) *
Też mam to samo chłopaki, pewnie macie wersje riped by ktoś tam przyznać się wink.gif

Ja posiadam normalną wersję gry ważącą jakieś 2.5 GB. wink.gif
czarek
nie jesteście osobnym przypadkiem, bo mi też buczy smile.gif
Rivaldinho
Z tego co widze Panowie nie zachwyciło was Euro 08 w wersji PC, jednak frajdy z gry na trójce nie da się opisać.
mats19
Każda Fifa to na PC to syf . Ale widziałem na XBOXA 360 fifę 08 , to naprawdę wyglądało super . Grał może ktoś w fifę na xboxa 360 ???????????
Jacmen
Ja grałem i mogę powiedzieć ze prezentuje się o niebo lepiej niż na pc, gameplay jest o 100% lepszy niż na pc wink.gif Tylko wygląd piłkarzy mi się nie podoba są prawie wcale nie podobni nie wiem z czego to wynika wink.gif
Kettger
CYTAT(mats19 @ Jun 16 2008, 20:05) *
Każda Fifa to na PC to syf . Ale widziałem na XBOXA 360 fifę 08 , to naprawdę wyglądało super . Grał może ktoś w fifę na xboxa 360 ???????????

Gram cały czas i muszę przyznać, że jeśli za rok poprawią gameplay to będzie FIFA nie do przebicia. Już teraz prawie przebija PESa.
unikat
Grając u kolegi nawet nie miałem zamiaru tego zainstalować u siebie dla mnie to fifa 08 tak jak pisali poprzednicy shit..!
Holandia nie ma oryginalnych graczy ;/
Nie polacam ..!
2/10
Kettger
CYTAT(Rzepa1671 @ Jul 3 2008, 21:24) *
Grając u kolegi nawet nie miałem zamiaru tego zainstalować u siebie dla mnie to fifa 08 tak jak pisali poprzednicy shit..!
Holandia nie ma oryginalnych graczy ;/
Nie polacam ..!
2/10

To chyba o wersji PC ?
unikat
CYTAT(Kettger @ Jul 4 2008, 06:30) *
To chyba o wersji PC ?

Tak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.