Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Akcja Sam Na Sam
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Roberthinio
Jak skutecznie strzelic brameke sam na sam gram na czempionie i w meczu ma z 3,4 sytuacje sam na sam ale rzadko strzelam bramki czy sie naciska jakies klawisze czy jest poprostu na to jakis sposób??
norek
Cytat(Roberthinio @ Mar 23 2008, 17:17:37) *
Jak skutecznie strzelic brameke sam na sam gram na czempionie i w meczu ma z 3,4 sytuacje sam na sam ale rzadko strzelam bramki czy sie naciska jakies klawisze czy jest poprostu na to jakis sposób??

Wedlug mnie najpewniejszym wykonczeniem takowej sytuacji jest obiegniecie bramkarza. Bramkarze w wiekszosci przypadkow stoja jak zamurowani wiec kiedy ich sie obiegnie sa nikle szanse ze w czymkolwiek nam przeszkodza.
JuveR
Cytat(norek @ Mar 23 2008, 17:48:35) *
Wedlug mnie najpewniejszym wykonczeniem takowej sytuacji jest obiegniecie bramkarza. Bramkarze w wiekszosci przypadkow stoja jak zamurowani wiec kiedy ich sie obiegnie sa nikle szanse ze w czymkolwiek nam przeszkodza.

Najlepiej to square.gif i za chwilę x2.gif Czyli tak jak napisał norek kiwnięcie bramkarza. Czasami udaje się normalnie gałką minąć.
Ja zawsze jak gram z kuzynem w PESa to on ma z 5 akcji sam na sam i nic nie może trafić smile.gif Mi już nawet to wychodzi. W PESie 6 jest dużo trudniej strzelić 1vs1 niż w wersji 2008. To jest takie moje odczucie. Choć nie ukrywam że w PESa 2008 zagrałem może z 15 meczy tongue.gif No i stówa poszła się je**ć sad.gif PES 6 rulezzz cool.gif

PS. Zauważyliście ilu nowych użytkowników przybyło na forum rolleyes.gif Prawdziwy wysyp biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.