Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CM5
board.issonline.pl > Inne > Gry
bits
Wiecie kiedy wyjdźie championschip Manager 5 bo z tego co wiem to powinien już niedługo wyjść. Pytam się bo nie mam już w co grać wszystko się powoli nudzi
Draki
no ja cos slyszlaem ze w marcu ale niejestem pewnien
bits
fajnie jak by wyszedł w marcu bo nie moge się doczekać, zapowiedzi są miodzio.
Kitek
FM'a 2005 raczey nie przebije nowa odsłona CM'a;]
Young_KSC
18 marca wiecej info na stronie :

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2833
bits
dzięki za info Young_KSC wreście będzie w co pykać pożądnego a Fm 2005 jest do bani wolno się ładuje ja nigdy też nie słyszałem o szperaczach. Już zacieram ręce laugh.gif
Łysy
Witam !
ja juz mam cm 5 8)
wyszedl w srode 3 marca wiec zapie... do sklepu !! :wink:
GHOST
ma ktoś może przypadkiem cracka do tej wspanialej gry byłbym wdzięczny prosze o kontakt na gg ;D
zawi84
cm5!!!!!!!!!!!!!!
http://www.osloskop.net/r/_5.html
GHOST
mam już cm5 ludzie zasysać polecam przerąbana gierka na dowòd screen
user posted image
StraY
screen raczej nie zachęca, bo to manager, więc by było trzeba opcje jakieś pokazać tongue.gif
imho FM jest lepszy wink.gif
GHOST
Jak zainstalować CM 5 by GHOST smile.gif

1.Ściągnąć program BlindWrite 4.5.7.92
2.Naciskamy obrazek z lewej(z dysku na płyte)
3.Włączamy konfiguracje programu i odznaczamy 'Autoplay support'i'Enhance weak sectors'
4.Teraz włączamy nagrywanie
5.Dajemy advanced i max write i max read ustalamy na 12
6.Obok tego jest tabela 'Allowed write modes' odznaczamy wszystko opròcz Dao PW
7.Dajemy next i wskazujemy mu miejsce z obrazem i dajemy next
8.Dajemy start i czekamy chwile po czym możemy wypalić płytke (to jedyny sposòb na odpalenie tej gry)
9.W okienku ktòre wyskoczy dajemy 'YES'
10.Instalujemy z płyty gre i możemy grać biggrin.gif
verelad
Ja bym radził omijać grę szerokim łukiem, jest przecież FM a do niego patch RR 1,5 i nie ma lepszego menagera na swiecie. CM 5 irytuje śmiesznymi błędami... np w drużynach U-19 Polskich drużyn są ludiz eo imionach Salem! Abdul... z polskim obywatelstwem!!! i nie jednostki ale hurtowo! Nie zebym miałcoś do Abduli ale to przegięcie :?
Hawok
Ja bym radził omijać grę szerokim łukiem, jest przecież FM a do niego patch RR 1,5 i nie ma lepszego menagera na swiecie. CM 5 irytuje śmiesznymi błędami... np w drużynach U-19 Polskich drużyn są ludiz eo imionach Salem! Abdul... z polskim obywatelstwem!!! i nie jednostki ale hurtowo! Nie zebym miałcoś do Abduli ale to przegięcie  :?

popieram fM rules:)
bits
ma ktoś spolszczenie do cm5 bo już jest po 1 kwietnia i po premierze polskiej wersji, albo widział w sklepie polską wersję gry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.