Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsi Obrońcy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
tag
Witam mam problem w PES 2008 w meczach z Barceloną przy ustawieniu na skrzydłach eto i henry`iego dobiegają do końca boiska schodzą do środka podanie lub strzał i gol, mam problem z z tym przeciwnikiem a gram chelsea. Moze mi ktoś polecić drużynę która ma najlepszych obrońców i ustawienie którzy mogli by ich powstrzymać na lewą i prawą stronę. Musza być niezwykle szybcy i mocni fizycznie żeby wyprzedzić i odebrać piłke eto i henremu. Z góry dzieki za podpowiedź pozdrawiam
JuveR
Wybierz Juventus cool.gif Gwarantuję Ci, że Chielliniego tak łatwo nie da się przejść. Grygera lub Zebina również dają radę. A tak w ogóle to śmieszny topic huh.gif
tag
Cytat(JuveR @ Mar 23 2008, 08:49:39) *
Wybierz Juventus cool.gif Gwarantuję Ci, że Chielliniego tak łatwo nie da się przejść. Grygera lub Zebina również dają radę. A tak w ogóle to śmieszny topic huh.gif

Dzięki, jeszcze jakieś propozycje? Może Inter?
marcin_p
Oczywiscie REAL MADRYT. Ramos i Heinze(lub Pepe) są silni, nawet szybcy i dobrzy w ofensywie. Ja gralem z Barcelona to wczoraj bylo 2-2(chociaz prowadzielm 2-0). Dodam ze gram na TOP PLAYER no i ze skrzydla R10 i Messi nie zrobili prawie zadnej akcji. Pozdrawiam
JuveR
Cytat(tag @ Mar 23 2008, 09:44:39) *
Dzięki, jeszcze jakieś propozycje? Może Inter?

No nie wiem. W Interze grają Maicon i Maxwell. Nie wiem jak oni grają w PESie, bo tej drużyny nie trawie wacko.gif
A może Manchester United? Trudno powiedzieć, bo ja gram trzema środkowymi obrońcami rolleyes.gif , ustawieniem 3-5-2 lub jeśli trzeba to przechodzę w 3-4-3 wink.gif
Mazix
Ja mam 3 obrońców Mexes Sergio Ramos i Ferdinand ewentualnie na zmiany Abidal i Cannavaro smile.gif elo pozdro !
sorex
Zacznijcie uzywac opcji "krycie"... Defensywni pomocnicy sa od takich rzeczy ;p

http://pes.neoseeker.com/we_2007_pes_6/PS2...er_league_team/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.