Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Patchem Oe 3.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
TreworBG
Witajcie!

mam taki problem:
pierwszy raz gdy zainstalowałem patcha OE, wszystko było w porządku aż do momentu wyboru formacji itp. w tym momencie (jak czytałem posty) nie tylko mnie gra się wyłącza.

problem mój jednak w tym że gdy próbowałem PES 6 odpalić po raz kolejny, gra się zacinała zaraz po wczytaniu Option File... i z tego etapu mogę wyjść tylko Ctrl+Alt+Del chociaż też nie zawsze, i czasami mi pozostaje tylko reset komputera...

instalowałem PESa kilkakrotnie z różnymi wersjami językowymi (polska, angielska, obydwie) również kilkakrotnie instalowałem patcha (przez DKZ aplikowałem OE_patch, instalowałem i usuwałem kitserver w kółko, to samo z Intro & OF).

zdarzyło się też że po usunięciu wszystkiego i zainstalowaniu samego PESa, nawet bez patcha się zawieszał...

próbowałem też poprzez usunięcie wszystkich kluczy związanych z KONAMI z rejestru, ale nadal problem jest...

pozdrawiam wszystkich i liczę na porady wink.gif
TheUnitedVibe
Ja ci niestety nie pomogę, moge ci tylko współczuć bo masz naprawdę przekichane.
TreworBG
na innym kompie zadziałało, co prawda wyskakiwał błąd "aplikacja pes6 została niewłaściwie zaaplikowana" ale szybki scan antivirem i po problemie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.