Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kilka Pytań
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Ziomekk
Mam kilka pytań dot. PES 6 ..

1. Jak skutecznie wykonać rzut wolny ?
2.Czy da się wykonać Rabonę (Krzyżaka) na klawiaturze? Jeśli tak to jak?
3. Jak dodąć piłkę do kitserv jeśli mam tylko obraz piłki. NP :

Proszę o szybką odpowiedźwink.gif Z góry thx
pancer
Pamietam, ze ktos kiedys mowil jak zrobic tego krzyzaka.
Podobno chodzi o to zeby wybrac pilkarza, ktory Weak Foot Frequency będzie miał na ->1<- i technikę strzału bliską ->99<-

Zalozmy ze taki player jest prawonozny.

W takiej sytuacji trzeba biec od prawej strony boiska do srodka boiska pod katem 90' i oddac strzal na bramke przeciwnika. Normalnie zawodnik powinien strzelic lewa noga, ale player z takimi statsami powinien wykonac krzyzak wink.gif

Pozdros wink.gif
perONE
w dziale turtoriale jest chyba Jak zainstalowac dodatki do kitservera (na strone glownej)
Orange_91
Cytat(Ziomekk @ Mar 22 2008, 14:52:22) *
Mam kilka pytań dot. PES 6 ..

1. Jak skutecznie wykonać rzut wolny ?
2.Czy da się wykonać Rabonę (Krzyżaka) na klawiaturze? Jeśli tak to jak?
3. Jak dodąć piłkę do kitserv jeśli mam tylko obraz piłki. NP :

Proszę o szybką odpowiedźwink.gif Z góry thx

1.http://www.issonline.pl/index.php?cmd=pokaz&id=1191937330 ściągnij ten poradnik tam masz opisane wiele zagrań.
2.Tak jak wyżej.
3.http://www.issonline.pl/tutoriale.php bądź za pomocą programu http://www.issonline.pl/index.php?cmd=poka...p;id=1181567638
BadNewz
Cytat(pancer @ Apr 2 2008, 18:40:27) *
Pamietam, ze ktos kiedys mowil jak zrobic tego krzyzaka.
Podobno chodzi o to zeby wybrac pilkarza, ktory Weak Foot Frequency będzie miał na ->1<- i technikę strzału bliską ->99<-

Zalozmy ze taki player jest prawonozny.

W takiej sytuacji trzeba biec od prawej strony boiska do srodka boiska pod katem 90' i oddac strzal na bramke przeciwnika. Normalnie zawodnik powinien strzelic lewa noga, ale player z takimi statsami powinien wykonac krzyzak wink.gif

Pozdros wink.gif

Jak masz po polsku... To celność słabszej nogi ustawiasz na 8 a "częstość" używania 1. Wtedy nawet taki kołek jak Toni zrobi rabone i wcale niekoniecznie 90 stopni do bramki i tak dalej... Możesz nawet z linii końcowej a jak dobrze wejdzie to może wyjść nawet wrzutka.
Orange_91
Dokładnie to częstość używania słabszej nogi 3 i mniej i technika większa niż 90. W defaultowym Pesie to zagranie wykonują tylko Rivaldo i Maradona.
Aby wykonać strzał należy biec równolegle do bramki przeciwnika, ze słabsza noga bliżej bramki.
BadNewz
Sory, ale ja defaultowym Messim sadziłem Rabone. 8, 1 (to co napisałem) i u mnie rabona to było średnie 90% strzałów na lewą nogę prawonożnym zawodnikiem.
Orange_91
Cytat(BadNewz @ Apr 2 2008, 19:25:00) *
Sory, ale ja defaultowym Messim sadziłem Rabone. 8, 1 (to co napisałem) i u mnie rabona to było średnie 90% strzałów na lewą nogę prawonożnym zawodnikiem.

Messi jest lewonożny a umiejętności nóg w nieedytowanej grze nie ma na poziomie 8 i 1. rolleyes.gif
BadNewz
Wiem, że nie ma. Tylko Ci mówie, że nie tylko Maradona i Rivaldo mają tą umiejętność. Ale jak zwiększysz na te 8 i 1 to wyjdzie... Testowałem na wielu zawodnikach i nie jest to umiejętność specjalna.
Orange_91
Cytat(BadNewz @ Apr 2 2008, 19:56:34) *
Wiem, że nie ma. Tylko Ci mówie, że nie tylko Maradona i Rivaldo mają tą umiejętność. Ale jak zwiększysz na te 8 i 1 to wyjdzie... Testowałem na wielu zawodnikach i nie jest to umiejętność specjalna.

A czy ja gdzieś napisałem, że to jakaś specjalna umiejętność. Napisałem, że w defaultowym Pesie czyli takim prosto od KONAMI. Czytaj ze zrozumieniem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.