Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Znikający Temat?
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
BadNewz
Witam. Zauważyłem, że z działu Face Edit (PES6 naturalnie) zniknął temat norka i Mortina... Zastanawim się już od dawna dlaczego tak się stało... Mortin twarzy nie robi. To wiemy więc tematu mogłby nie być, ale z drugiej strony Timaka już nie ma, natomiast temat ciągle jest. Powie mi ktoś o co chodzi? Jeśli temat został usunięty specjalnie to czym było to spowodowane?
whan
CYTAT(BadNewz @ Mar 20 2008, 23:03:40) *
Witam. Zauważyłem, że z działu Face Edit (PES6 naturalnie) zniknął temat norka i Mortina... Zastanawim się już od dawna dlaczego tak się stało... Mortin twarzy nie robi. To wiemy więc tematu mogłby nie być, ale z drugiej strony Timaka już nie ma, natomiast temat ciągle jest. Powie mi ktoś o co chodzi? Jeśli temat został usunięty specjalnie to czym było to spowodowane?

Temat został usunięty przypadkowo przez jednego z naszych moderatorów. Na jego usprawiedliwienie dodam tylko, że była sobota rano a stan, w jakim akurat się znajdował nie pozwolił mu określić czy usuwa jednego posta czy cały topic.

Wniosek: Moderator też człowiek...
BadNewz
Aha no to dzięki już wszystko jasne. A ten temat... Chyba do zamknięcia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.