Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Drużyny Narodowe W Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
koziolek
Witam witam smile.gif. Mam takie małe pytanko, jakie reprezentacje chętnie widzieli byście w nowym pes 2008, chodzi mi dokładnie o 6 teamów smile.gif, z góry dzięki za pomoc.

PS. potrzebne mi to do mojego ofa smile.gif. Bo mozna dodać 6 reprezentacji nie usuwając żadnej normalnej z istniejących.
who_me
Egipt , Mali , Senegal i np cos bardzo slabego typu Wyspy owcze , Luxemburg . Mysle ,ze z reprami nie jest tak zle wiec pozostaja te bardzo ,,egzotyczne ,,
czarekb
no Egipt to powinien być przede wszystkim! A reszta nie mam pomysłu.
Witex15
Ja radze żeby były wszystkie drużyny, które jadą na EURO 2008.
koziolek
no własnie ja też nie mam pomysłu, Egipt zrobię na pewno, myslałem też o mali i gwinei bo nieźle zagrały na PNA, kurczę ale na resztę nie mam pomysłu, please help wink.gif!!!
Ramzik
Mój typ to: Mali, Egipt, Estonia, Chiny, Senegal, Czarnogóra. Ewentualnie za Czarnogórę lub Estonię proponuję Białoruś, ponieważ są tam młodzi i zdolni gracze. Miło byłoby nimi pograc ;]
ZGRywus
Egipt Mali Angola
koziolek
Pihszou Angola przecież jest smile.gif, Witex15 a drużyny jadące na euro przecież też są.
koziolek
Pihszou Angola przecież jest smile.gif, Witex15 a drużyny jadące na euro przecież też są.

A więc tak smile.gif, będzie białoruś i czarnogóra (dzięki Razmzik), napewno egipt, mali i senegal, no i zostaje jeszcze jeden team, może te chiny ale to się jeszcze okaze
Ramzik
Nie ma za co tongue.gif Daj Chiny, też jest tam paru niezłych zawodników, jak choćby Fang Zhuo Dong (z Man Utd). Miło byłoby zobaczyć go w kadrze biggrin.gif
Rafal USSJ
Możesz dać Gruzję
-Szota Arweładze
- K. Kaładze
i wielu innych
Daj tez Bośnię i H.
koziolek
Panowie zrobiłem czarnogóre, białoruś, egipt, senegal, mali, gwinee i..... honduras (suazo, costly, palacios, alvarez smile.gif no i nawet wysoko w rankingu fifa), aktualizuję teraz resztę reprezentacji (bo te domyślne składy są niestety mało aktualne) składy klubów juz dawno mam zrobione. Jeśli ktoś bedzie chciał to mogę wrzucić swojego ofa jak skonczę
kamil45
Cytat(koziolek @ Mar 24 2008, 02:53:21) *
Panowie zrobiłem czarnogóre, białoruś, egipt, senegal, mali, gwinee i..... honduras (suazo, costly, palacios, alvarez smile.gif no i nawet wysoko w rankingu fifa), aktualizuję teraz resztę reprezentacji (bo te domyślne składy są niestety mało aktualne) składy klubów juz dawno mam zrobione. Jeśli ktoś bedzie chciał to mogę wrzucić swojego ofa jak skonczę

wruc ofa!! wrzuc!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.